szerda, január 17, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Joe"

Címke: Joe

A Velencei Filmfesztiválon nagy sikereket elért drámában Nicolas Cage állítólag ismét visszatért a színészethez. Sokan még így is a szájukat húzzák Cage neve és a "színészet" szó egy mondatban való szerepeltetése ellen, mivel ők hajlamosak megfeledkezni a Las Vegas, végállomásért (Leaving Las Vegas, 1995) kapott Oscar díjáról, és az Adaptációért (Adaptation, 2002) járó Oscar jelölésről. Mindenesetre most alkalma nyílik ismét bizonyítani, és április 17-étől mi is meggyőződhetünk róla a mozikban, hogy lüktet-e a felszín alatt még az a bizonyos drámai véna. A film szinkronizált előzetesét láthatjátok!

Joe Ransom (Nicolas Cage) egy, a börtönévek alatt megkeményedett és megkeseredett ex-fegyenc, aki egyhangúan tengeti napjait, és próbálja kerülni a bajt - egészen addig, míg megismerkedik Gary-vel (Tye Sheridan), egy nehéz sorsú 15 éves fiúval, aki feléleszti benne a védelmező apafigurát, és egyben megváltást is hoz életébe.

Minden jel arra utal, hogyNicolas Cage-nek talán végre sikerült kitörnie a vállalhatatlan és még éppen nézhető filmek közti ingadozásból, ugyanis az április 11-én mozikba kerülő, a tavalyi Velencei és Torontói filmfesztiválon már levetítettJoe ugyanis szinte minden fórumon remek kritikákat kapott. A filmet itthon 2014. április 17-től játsszák a mozik.

Néhány a legújabb poszterek közül: Időrendi sorrendbe téve a Pompeji történelmi-akció-katasztrófafilm február 20-án, Russel Crowe Noé filmje 2014. március 27-én, Nic Cage Joe című filmdrámája április 17-én kerül a magyar mozikba, míg a Jonah Hill és Channing Tatum főszereplésével készült 22 Jump Street-nak

Bruce Hendricks “Hannah Montana - Miley Cyrus: Mindenből a legjobbat koncert után” a Jonas Brothers-t, a világ jelenleg leghíresebb tinisztárjait hozza el a mozikba. A fiúk elmúlt évben fanatsztikus koncertsorozatot adtak, tinédzserlányok millióinak szívét meghódítva.

Közösségi oldalak

16,342RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,768FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés
  • Balage: ez nagyon beteg 🙂
  • Ganta: Ha a kacsa nem tud úszni akkor a víz a hülye? 😀 Kb. ez ilyen szintű...
  • Ganta: Mit vártál?! Már a bemutatója is egy kaka volt. Ez borítékolható volt...
  • hoho: Ilyen szar filmet még életemben nem làttam!
  • Gabor1981: Nagyon jó szinész és ez a film is jó. 10/10
  • szimat73: NEM A LEGJOBB SZÍNÉSZ !!!!!!!!!!!!!!!
  • Népszerű bejegyzések