szombat, október 21, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Jeff Fahey"

Címke: Jeff Fahey

Mickey Rourke, Daryl Hannah, Eric Roberts és Michael Madsen a Skin Traffikben. Igazi B kategóriás ínyencség, sajnos Mickey Rourke nem volt képes arra, hogy A pankrátor és a Vasember 2 után meg tudjon kapaszkodni az élvonalban. Ehhez még hozzá kell tenni, hogy Gary Daniels, Jeff Fahey és Dominique Swain is játszani fog az akciófilmben.

Machete (Danny Trejo) renegát mexikói szövetségi ügynök, aki fejvadászként él – éppen Texasban találkozik egy drogbáróval, Torrez-zel (Steven Seagal), amikor egy doktortól (Jeff Fahey) megbízást kap egy korrupt szenátor, McLaughlin (Robert De Niro) megölésére. Machete-t azonban átverik, és a szívós fejvadász csak Luz-nak (Robert Rodriguez), Padre-nak és April-nek (Lindsay Lohan) köszönheti, hogy sikerül életben maradnia....

Szeptember 3-án végre tényleg a mozikba kerül Robert Rodriguez Machete filmje, amiről gondolom sokan tudják, hogy egy, a Grindhouse elé készült ál-trailerből nőtte ki magát valódi, egész estét mozifilmmé. Egy remek, exkluziv képsorozat látott napvilágot a filmhez, ami szinte az összes híresebb szereplőt bemutatja: a főszereplő Danny Trejo-n kívül ugyanis Robert De Niro, Jessica Alba, Michelle Rodriguez, Jeff Fahey, Rose McGowan, Josh Brolin...

Javában zajlik Robert Rodriguez a Grindhouse elé összedobott fake traileréből megfilmestésre került Machete-jének a forgatása, és ahogy menet közben már olvashattatok róla, elég impozáns szereplőgárdát sikerült összeszedni hozzá. Nézzük, ki kicsoda a sztoriban: Machete (Danny Trejo), - egy renegát mexikói szövetségi ügynök, aki azóta fejvadászként él - éppen Texasban találkozik egy drogbáróval, Torrez-zel (Steven Seagal), amikor egy doktortól (Jeff Fahey) megbízást kap egy korrupt szenátor, McLaughlin (Robert De Niro) megölésére.

Hivatalossá vált Robert Rodriguez mexikói rosszarcú főhőséről szóló filmjének stábja. És mint látható, az előzetes pletykák teljes mértékben beigazolódtak, így a főhőst alakító Danny Trejo mellett szerepel majd a filmben a zseniális (bár manapság szinte mindent elvállaló) Robert De Niro, a mimikák kung-fu mestere, Steven Seagal, és a leginkább botrányairól, mintsem színészi kvalitásáról híres, drogos "celebhercegnő", Lindsay Lohan. Továbbá olyan nevek derültek ki, mint Jessica Alba, Michelle Rodriguez, Cheech Marin, Don Johnson, Jeff Fahey.

Közösségi oldalak

16,144RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
248KövetőKövetés
23,795FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés