hétfő, május 29, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Jack the Giant Slayer"

Címke: Jack the Giant Slayer

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy sikeres rendező, egy reménybeli ifjú tehetség, aki, hallgatva a változó idők szavára, alámerült a képregény adaptációk világába. Azonban olykor-olykor felszínre bukkan egy korty levegőért, s ilyenkor egy történelmi háborús dráma vagy egy könnyed tévéfilmes komédia végett szembefordul az árral. Legújabb munkája kapcsán azonban mégsem emelkedett egészen a felszínig, megmaradt a fantázia birodalmában, megidézve gyermeki énjét. Babszem méretben kóvályogva az óriások földjén, az ám az igazi kaland! Bryan Singer azonban nem tenne le egy szimpla mesét a hollywoodi stúdiók asztalára – valami igazán grandiózus kell, mint a varázsbabból az egekbe törő paszuly!

Az alábbi videókban a március 28-án mozikba kerülő Az óriásölőből láthatunk rövid szösszeneteket, méghozzá a látványosabb jelenetekből szemezgetett számunkra a filmforgalmazó. A film Bryan Singer aktuális munkája, méretes büdzsével, sztárszereposztással, látványos akciókkal, amelyben egymásnak feszül apraja-nagyja!

Jack (Nicholas Hoult) az ifjú farmerfiú véletlenül megnyit egy átjárót, amely a mi világunk és a félelmetes óriások között található, és ezzel egy ősi háború lángjai élednek újra. Hosszú évszázadok eltelte után az óriások ismét megpróbálják megszerzi a földet, melyet egyszer már elvesztettek – Jack, az ifjú parasztgyermek pedig kénytelen lesz harcba szállni velük, hogy megóvja saját és szerettei életét. A királyság, az emberek és egy bátor hercegnő szerelméért Jack fegyvert ragad a megállíthatatlan harcosok ellen
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,766RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
246KövetőKövetés
21,316FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés