szerda, szeptember 6, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Jack Bauer"

Címke: Jack Bauer

Januárban jelentette be a Fox, hogy 24: Legacy címen újraindítja a ikonikus sorozatot, aminek főszerepében ezúttal nem Jack Bauer, hanem egy Eric Carter (Corey Antonio Hawkins) nevű ipse lesz látható Miranda Otto és Ashley Thomas kíséretében. A Rolling Stone azonban nemrég interjút készített Kiefer Sutherlanddel, aki elég rejtélyes módon azt nyilatkozta, hogy elképzelhető, hogy Jack Bauer is kap valami szerepet az új szériában. A moszkvai börtön, úgy néz ki, mégsem az utolsó állomás...

Miután 2010-ben, 8 sikeres évadot követően lezárták a 24 sorozatot, hosszú ideig volt beszédtéma, hogy mozifilm fog készülni belőle - idén márciusban azonban Antoine Fuqua rendező bejelentette, hogy a projekt halott. A legújabb hírek szerint azonban a FOX mégis úgy döntött, feltámasztja a sorozatot, és már el is kezdték a tárgyalásokat Kiefer Sutherland-dal, hogy térjen vissza az ikonikus Jack Bauer szerepébe.

Anil Kapoor és Jack Bauer nevével már találkozhattunk egy mondatban, az indiai sztár ugyanis komoly szerepet játszott a 24 tévésorozat nyolcadik, utolsó évadában - a legújabb hírek szerint azonban most ő maga lehet Jack Bauer a sorozat hamarosan készülő indiai változatában. "Nagy megtiszteltetés számomra, hogy Jack Bauer-t alakíthatom" - nyilatkozta Kapoor. "Kiefer (Sutherland) egy ikonikus karaktert hozott létre, ami arra inspirált, hogy hozzam el a franchise-ot Indiába. Ez lesz az első alkalom, hogy az indiai televíziónak dolgozom, igyekszem megőrizni a magas színvonalat, amit a Fox teremtett."

Sok hír bukkant már fel szerte az Interneten a legendás akciósorozat, a 24 mozis változatáról. Nemrég igencsak bizonytalanná vált a film sorsa, amikor kiderült, hogy a Billy Ray által írt forgatókönyvet nem fogadta el a stúdió. Most maga Jack Bauer, vagyis Kiefer Sutherland beszélt a film pozitív jövőképéről, arról hogy a forgatókönyvön most is dolgoznak, és hogy a forgatás talán az idei év végén vagy következő év legelején elkezdődhet.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

16,040RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
248KövetőKövetés
23,198FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés