szombat, november 18, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Inferno"

Címke: Inferno

Langdon professzor (Tom Hanks) felébred. A Harvard veszélyes kalandoktól sem visszariadó szimbólumkutatója számára ez kivételesen nem hétköznapi eset. Ugyanis egy firenzei kórházban van, és nem tudja, hogyan került oda. Lőtt sebbel ápolják, és azt a különös tárgyat sem tudja megmagyarázni, amit nála találnak.

A tegnapi plakát után a Sony Pictures közzétette az első előzetest a Dan Brown regénye alapján készült Inferno-hoz. A rendező ismét Ron Howard, Robert Langdon professzor szerepében pedig harmadszor is Tom Hanks lesz látható.

A Columbia Pictures bejelentette, hogy összeállt a harmadik Robert Langdon-film, az Inferno teljes stábja. Az azonos című Dan Brown regény filmes adaptációjában természetesen ismét Tom Hanks tér vissza Robert Langdon, a Harward Egyetem vallási szimbólumok és ikonológia professzora figurájának bőrébe bújva. A produkcióhoz csatlakozott még Felicity Jones Dr. Sienna Brooks-ként, akit legutóbb A mindenség elméletében láthattunk Stephen Hawking felesége személyében.

2015. december 18-ról 2016. október 14-re tette át a Sony Pictures Dan Brown Inferno című regénye alapján készült film Da Vinci-kód folytatás bemutatóját. A késés annyira nem meglepő, hiszen korábban már kiderült, hogy a stúdió 2015. áprilisa előtt nem is tudná elkezdeni a forgatást, ráadásul az eredeti tervek mellett a Star Wars VII. lett volna az ellenfele a filmnek...

Robert Langdon visszatér a vásznakra. A Da Vinci-kód és az Angyalok és démonok után a stúdió a regényfranchise következő részét, Az elveszett jelképet is vászonra akarta vinni. Azonban a Sony más terveket szövöget, az elképzelés immáron az, hogy a harmadik regény helyett inkább a májusban megjelent Inferno-ból készítenének filmet. Tom Hanks újra eljátszhatja a neves szimbólumszakértőt, a rendezői székbe újra Ron Howard ülhetett bele, Brian Grazer lesz a producer.

A Moviefone oldal munkatársa Matthew Wilder rendezővel készített riportot soron következő, Inferno című filmje kapcsán, amiben a botrányairól híres színésznő, Lindsay Lohan egy másik botrányairól híres (pornó)színésznő, Linda Lovelace szerepét fogja eljátszani. Lovelace neve a "Deep Throat" film kapcsán vált ismertté, amiben a színésznő premier plánban bemutatott egyet a fenti „akciók“ közül, sokan kíváncsiak rá, a róla készült filmben vajon mennyire lesznek merészek az alkotók. Wilder meg van róla győződve, hogy Lohan az egyetlen, aki eljátszhatja a szerepet, ezért aztán addig vár, amíg kell de, reméli, februárban el tudják kezdeni a munkát...

Dante, hogy megmentse szerelmét, Beatricét, végig kell hogy menjen a Pokol mind a 9 körén: a pokol tornácán, majd a paráznák, falánkok, fösvények, haragosok, eretnekek, erőszaktevők, csalók és árulók birodalmán. Az út vérfagyasztó és gyötrelmes, mely közben sötét erőkkel, gyilkos démonokkal, és a képzelet különös szörnyeivel kell megküzdenie, ha sikerrel akar járni. Ezen teremtmények azonban csak jelentéktelen kis férgek a pokol teljhatalmú urához, Luciferhez képest, aki fogva tartja az imádott nőt.

Közösségi oldalak

16,214RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
250KövetőKövetés
24,179FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés
  • Wayne: Nem rajongok az ilyen agyatlan látványfilmekért, se Dwayne Johnsonért,...
  • Ganta: Gondolom nagy zúzda lesz…. de értelme semmi. Nem értem minek ez...
  • kompi: Cserélve, köszi!
  • kompi: 🙂
  • Becsi gergő: Nagyon király lesz alig várom.
  • Polszkis: szegény csajszi, 1 szót fog hallani másfél órán keresztül: SZEX 🙂
  • Népszerű bejegyzések