szerda, január 24, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Indiana Jones"

Címke: Indiana Jones

A Total Film nemrég meghirdetett egy közönség szavazást, hogy megtalálja Minden idők legnagyobb filmes karakterét, és a több mint 8000 beérkezett voks alapján ki is hirdették a győztest, aki nem más, mint: Indiana Jones.

Végre maga az alkotó is kimondta, amit a rajongók már számtalanszor: Harrsion Ford az EGYETLEN Indiana Jones. Steven Spielberg a Screen Daily adott egy...

Erről nyilatkozott a minap Frank Marshall, az Indiana Jones filmek producere a TotalFilmnek adott interjújában. A Lucasfilmmel a Disney nemcsak a Star Wars, hanem az Indiana Jones jogait is bezsebelte, ám jelenleg annyira lefoglalja a stúdiót az előbbi széria útjának egyengetése, hogy Indiana Jones egyelőre talonban van. Azonban könnyen lehet, hogy ez változhat, hiszen két hete adtunk hírt arról, hogy Steven Spielberg legújabb filmje, a Kémek hídja promóciós körútján elszólta magát az Indy 5. részével kapcsolatban. Marshall megerősítette, hogy nem tervezik lecserélni Harrison Fordot, bár...

A galaxis őrzői-nek sikerét követően meredeken ível felfelé az azelőtt jóformán csak mellékszerepekben látott Chris Pratt karrierje: az idén nyáron mozikba kerülő Jurassic World főszerepe után úgy tűnik, ő a Walt Disney favoritja a tervezett Indiana Jones reboot-hoz, azaz, ha minden jól alakul, ő alakíthatja a jövőben a Harrison Forddal legendává vált kincsvadászt.

Élénken folyik a találgatás, vajon kivel fogja folytatni a Disney az Indiana Jones franchise-ot: Márciusban a a Latino Review Bradley Cooper-t nevezte meg Harrison Ford potenciális utódjának (pár nappal később kiderült, hogy ez kacsa), a The Daily Star legújabb információi szerint most Robert Pattinson a stúdió favoritja. A hír természetesen most is egy magát megnevezni nem kívánó bennfentestől érkezett, a stúdió pedig egyelőre nem kommentálta:

Bár egy hónappal ezelőtt még az a hír járta be a világhálót, hogy Harrison Ford csak akkor hajlandó szerepelni az új Star Wars filmben, ha két új Indiana Jones filmet is elkészítenek vele, a Latino Review ma arról számol be, hogy a Disney tulajdonába került LucasFilm hamarosan komoly lépésre szánhatja el magát, és Bradley Cooper-t szemelte ki az ikonikus szerepre.

Sokaknak feltűnt, hogy Harrison Ford színésztársaival ellentétben mélyen hallgat a Star Wars: Episode VII-ben való szerepléséről - a Market Saw legújabb (erős kételkedéssel kezelendő) információi szerint ez azért van, mert a színész továbbra is tárgyalásokat folytat a stúdióval, és a szerződésében Han Solo szerepe mellett két újabb Indiana Jones filmet is bele szeretne foglaltatni.

A 2008-as Indiana Jones és a Kristálykoponya királysága óta beszédtéma az Indiana Jones 5. része, ám igazából semmi sem történt a franchise tájékán - kivéve azt, hogy tavaly a Lucasfilm felvásárlásával a Disney-hez került a további filmek gyártásának a joga. A legújabb hírek szerint azonban a stúdió azonban nem elégedett meg ennyivel, és megvette az eddig a Paramount Pictures tulajdonában lévő forgalmazási és marketing jogokat is...

Az Indiana Jones és a Kristálykoponya királysága után arról beszéltek, hogy jöhet még egy rész, amelyet ismét Steven Spielberg rendezne és megemlítették, hogy George Lucas írja a forgatókönyvet. 2008 óta több alkalommal is szóba került a folytatás, azonban időközben Lucas eladta cégét, nemrég pedig megnősült. Vajon dolgozik egyáltalán a történeten?

Harrison Ford, a franchise sztárja a HitFixnek elárulta, hogy ő továbbra is a forgatókönyvet várja. Ha egy remek sztorival állnának elő ő benne lenne az ötödik részben.

Jó ideje tudni, hogy Harrison Ford utoljára húzza fel Indiana Jones legendás kalapját az ötödik részben, és az sem titok, hogy Shia LaBeouf szeretné átvenni a régészprofesszor szerepét minden idők egyik legsikeresebb sorozatában, ám mindmáig kérdés, vajon Ford hogyan távozik a franchise-ból? A Showbiz Spy egy belső forrása szerint Harrison Ford azt szeretné, ha karaktere a létező legdrámaibb módon, a halála előtt adná utódának ikonikus tárgyait, ám ebbe azért George Lucas és Steven Spielberg is bele fog szólni...

Erős a gyanúm, hogy kacsa lesz a hírből, de kérdés szinten azért érdekes a téma: a Blue Sky Disney ugyanis arról számol be, hogy a LucasFilm a Star Wars trilógia mellett Indiana Jones saga-t is 3D-be szeretné konvertáltatni. Sokkal több konkrétum nincs is az oldalon, csupán egy megjegyzés, miszerint a forrásuk szerint jövő hónapban hivatalosan is be lesz jelentve a hír, valamint hogy Az elveszett frigyláda fosztogatóival fogják kezdeni (ehhez nagy ész kellett)...

UPDATE: Frank Marshall producer megcáfolta a hírt a Twitteren: "Az Indy 5-tel kapcsolatok pletykák teljesen alaptalanok. Semmi sem változott, nem kezdjük jövőre a forgatás, a sztorit illetően pedig még mindig a kutatási fázisban vagyunk" Már folynak az előkészületi munkák az Indiana Jones ötödik részéhez, sokak - és jómagam - számára az utolsóhoz, hiszen nem titok, hogy Harrison Ford most utoljára ölti magára kedvenc régészprofesszorunk gúnyáját, és a franchise továbbvitelében - ha lesz - minden bizonnyal Shia LaBeouf veszi át a címadó kalandor szerepét. Indiana Jones 5 forgatása jövő évben kezdődik, a sztori nagyrészt a Bermuda háromszög, az Atlanti óceán titokzatos helyszíne körül fog forogni.

Közösségi oldalak

16,346RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,822FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés