hétfő, január 22, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Időről időre"

Címke: Időről időre

...méghozzá úgy, hogy kő kövön nem marad! Már épp ideje volt így ősszel egy hasonlóan kőkemény nyitánynak, s ez a több mint 86 milliós első hétvége azért határozottan szépnek mondható, még ha a többi Marvel filmhez képest azért meglehetősen szerény, nem beszélve a film brutális 170 milliós büdzséjéről! Ennek ellenére a stúdió derűlátó, és csak a tengerentúlon 200 millión felüli eredményt minden további nélkül elvárnak a produkciótól, amit mellesleg a kritikusok sem húztak le nagyon, a Rottentomatoes 66 %-os, erős közepes értékelése legalábbis erre enged következtetni.

Ha az egyik nagy brit nevettető (Mr. Bean és Fekete Vipera sorozat, Négy esküvő és egy temetés, Sztárom a párom, Bridget Jones-filmek, Igazából szerelem, Rockhajó és még sorolhatnánk), Richard Curtis ír és rendez egyszerre, arra érdemes odafigyelni, és történetesen most ő jegyzi Rachel McAdams és Domhnall Gleeson főszereplésével készült Időről időre című vígjátékot, amelyben McAdams valami szeretnivalóan bájos teremtést játszik. Most néhány filmjelenetet adunk közre - természetesen szinkronosan - a filmből...

Richard Curtis új vígjátékkal jelentkezik, s ha az egyik legnagyobb angol forgatókönyvíró ír és rendez egyszerre, arra érdemes odafigyelni. Főleg akkor, ha ilyen válogatott színészgárdát sikerül összehoznia, mint Rachel McAdams, Domhnall Gleeson és Bill Nighy. Októberben a szerelem nevében fogunk időutazni (neeem, ez nem Az időutazó felesége, bár úgy tűnik, McAdams-nek a téma határozottan fekszik!), addig pedig itt egy új szinkronos előzetes, ami csak növeli a várakozásunkat.

Rowan Atkinson házi írója, számtalan Mr. Bean és Fekete Vipera sztorijának és gegjeinek szerzője, a Négy esküvő és egy temetés, a Sztárom a párom, a Bridget Jones-filmek, majdhogynem az összes, a mozikban sikerrel futó angol vígjáték forgatókönyvírója, Richard Curtis olykor saját magának is dolgozik. Méghozzá nem is akármilyen sikerrel, ezt bizonyítja az Igazából szerelem és a Rockhajó - mindkettőt zajos közönségsiker övezi, és nem csak a briteknél. Curtis most újra írt és rendezett, az Időről időre főszerepeiben Rachel McAdams, Domhnall Gleeson és természetesen Curtis-filmből kihagyhatatlan Bill Nighy brillíroz.

Egy újabb gyászos szilveszteri buli után Tim (Domhnall Gleeson) apja közli a fiával, hogy a család férfitagjai mindig is képesek voltak utazni az időben. Tim nem írhatja át a történelmet, de változtathat azon, ami a saját életében történt és történni fog. Így hát úgy dönt, jobbá teszi a világot... azzal, hogy szerez egy barátnőt. Sajnos kiderül, hogy ez nem is olyan könnyű, mint hinnénk. Tim Londonba költözik a tengerparti Cornwallból, hogy ügyvédnek tanuljon, és végre megismerkedik a gyönyörű, de bizonytalan Maryvel.

Közösségi oldalak

16,346RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,810FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés