csütörtök, november 23, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "humor"

Címke: humor

A színészek is csak emberek, bár ezt hajlamosak vagyunk elfelejteni, amikor olykor rendkívül meredek helyzetekben láthatjuk őket a vásznon. S a forgatási szünetekben bizony ők is kicsit kiengednek, lazítanak a gyeplőn, s legyen épp bármilyen műfajú a produkció, legyen épp a legdrámaibb jelenet, csak mosolyra szalad a száj. Számos történet kering színpadi nagyjainkról is, hogy hogyan próbálták elnyomni a röhögőgörcsöt a világot jelentő deszkákon, azért a kamera előtt ennek megoldása is könnyebb, mint egy élő színi játék során. A kamera megáll, fáradt gőz kiereszt...

Humoros és profin kivitelezett videó, amiben Robert Downey Jr helyett egy kisbaba ölti magára Vasember gúnyáját, és a terroristák helyett most nyúlruhába öltözött gonosztevőket tesz ártalmatlanná. A kivitelező Patrick Boivin, egy francia stúdió az STROB segítségével készítette. Érdemes megnézni.

Elsősorban a Twilight ellentáborának fog vidám perceket okozni a Saturday Night Show-ban bemutatott rövid ál-trailer, ami nem más mint az Alkonyat film paródiája. A trailerben teljes mértékben leutánozzák a film legjellegzetesebb jeleneteit, azzal az apró különbséggel, hogy esetünkben Frankenstein szörnyek és múmiák váltják ki a vámpír és farkasember főszereplőket. Edward még jóképűbb, mint eredetileg :)

Közösségi oldalak

16,233RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
250KövetőKövetés
24,261FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések