Címkék Ezekkel megcímkézve: "humor"

Címke: humor

A színészek is csak emberek, bár ezt hajlamosak vagyunk elfelejteni, amikor olykor rendkívül meredek helyzetekben láthatjuk őket a vásznon. S a forgatási szünetekben bizony ők is kicsit kiengednek, lazítanak a gyeplőn, s legyen épp bármilyen műfajú a produkció, legyen épp a legdrámaibb jelenet, csak mosolyra szalad a száj. Számos történet kering színpadi nagyjainkról is, hogy hogyan próbálták elnyomni a röhögőgörcsöt a világot jelentő deszkákon, azért a kamera előtt ennek megoldása is könnyebb, mint egy élő színi játék során. A kamera megáll, fáradt gőz kiereszt...

Humoros és profin kivitelezett videó, amiben Robert Downey Jr helyett egy kisbaba ölti magára Vasember gúnyáját, és a terroristák helyett most nyúlruhába öltözött gonosztevőket tesz ártalmatlanná. A kivitelező Patrick Boivin, egy francia stúdió az STROB segítségével készítette. Érdemes megnézni.

Elsősorban a Twilight ellentáborának fog vidám perceket okozni a Saturday Night Show-ban bemutatott rövid ál-trailer, ami nem más mint az Alkonyat film paródiája. A trailerben teljes mértékben leutánozzák a film legjellegzetesebb jeleneteit, azzal az apró különbséggel, hogy esetünkben Frankenstein szörnyek és múmiák váltják ki a vámpír és farkasember főszereplőket. Edward még jóképűbb, mint eredetileg :)
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,487RajongókTetszik
1,472Feliratkozó+1
244KövetőKövetés
20,598FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Dante: Akit érdeke Mike Mignola a hibás hisztis kisgyerek ként összeveszett...
  • Infiniti vór: Szerintem ami nem megy, azt nem kellene erőltetni…
  • adikas21: Az első rész a beteg rendezőpáros dacára kiemelkedően megállta a...
  • adikas21: Ne foglalkozzon ilyen ostoba filmekkel, tartsa a szintet. Jöhet a...
  • Ganta: “a zárójelenetben láthatjuk azt is, ahogy a Mátrix...
  • Tibo: Majd meglátjuk, de az biztos hogy érdekes lenne az 1800-as évekbeli...
  • Népszerű bejegyzések