szerda, október 18, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Hotel Transylvania 2"

Címke: Hotel Transylvania 2

Drakula, a világ legismertebb vámpírja nem csak egyszerű szörny: a távoli, erdélyi havasok rejtekében, egy ősi kastélyban szállodát üzemeltet, ahol a rémisztgetésbe belefáradt szellemlények megpihenhetnek és végre az emberektől távol pihenhetnek. Ezen kívül még gyermekét egyedül nevelő, aggódó apa is. Ő és barátai, a sokféle, csak első látásra ijesztő fura figura visszatér, hogy ismét megpróbálja halálra nevettetni nézőit!

Bő három hónapot kellett várni rá, hogy a teaser trailer után végre a teljes előzetest is közzé tegye a Sony Pictures a Hotel Transylvania 2-höz.

Szép csendben készülget a 2012-es Hotel Transylvania – Ahol a szörnyek lazulnak folytatása is, amihez most az első előzetes is megérkezett. Mozibemutató idén Halloween-kor. Tartalom: Úgy tűnik, minden jobbra fordult a Hotel Transylvaniában - Drakula gróf merev szabályai végre megenyhültek, és a Hotel kapui immár emberek számára is nyitva állnak. A gróf azonban komolyan aggódik egyszem, félig ember félig vámpír unokája, Dennis miatt

Közösségi oldalak

16,136RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
248KövetőKövetés
23,736FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés