szerda, augusztus 23, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "hírek"

Címke: hírek

Bár különösebb jelentősége nincs, marketingfogásnak azonban remek ötlet volt, hogy a Star Wars: Az ébredő Erő-ben a főszereplők mellett több híres színész is felbukkant a filmben - teljesen felismerhetetlenül elmaszkírozva. A legismertebbek ezek közül Daniel Craig, aki a Rey-t őriző rohamosztagos vértje alatt lapult...

A Batman Superman ellen – Az igazság hajnala-ban Ben Affleck megszemélyesítésében egy teljesen új Batman-t ismerhettünk meg, a visszajelzések alapján pedig azt is elmondhatjuk, hogy a nagy többségnek tetszett a megszokottnál kicsit morózusabb és agresszívebb denevérember.

Köztudott - és jó gyakran hangozatott - tény, hogy Tom Cruise saját filmjei forgatásán szinte semmit nem bíz a kaszkadőrökre, a legnehezebb mutatványokat is saját maga csinálja végig, akár több hónapos felkészüléssel. Na, ez lehet hogy a közeljövőben változni fog.

Bár Arnold Schwarzenegger állítólag mindent megtett, hogy ne kelljen elmondani a filmtörténelem egyik legismertebb mondatát, azóta hűen tartja magát hozzá - a 70 éves színész nemrég elárulta, hogy a hamarosan készülő Terminator reboot-ban is szerepelni fog.

Bár rajongók nagy része továbbra is fel van háborodva rajta, ahogy Mike Mingola kezelte a Guillermo del Toro és Ron Perlman által folytatni akart Hellboy projektet, úgy tűnik, szépen haladnak a dolgok a reboot körül. A napokban két hír is napvilágot látott a film környékéről:

Elérkezett a női szuperhősök korszaka? Úgy néz ki, hogy a meglehetősen tesztoszteron-fűtötte modern képregényfilmes világban szép lassan egyre nagyobb teret fognak nyerni a női szuperhősök - az első ebben a sorban a Wonder Woman, aki nem kisebb hőstettet hajtott végre, minthogy megmentette a DC univerzumot a filmjeit kísérő átoktól, és végre nem nem csupán anyagi téren hozza az elvárt szintet, de a de a kritikusok is elégedettek a látottakkal.

Bár a kritikusok egyöntetűen a sárba tiporták - jelenleg 18%-os tetszési indexe van a Rottentomatoes-on - úgy tűnik, a stúdió ennek ellenére lát potenciált a Baywatch folytatásában.

Nemrég kiderült, hogy júliusban már el is kezdik forgatni az X-Men új spin-off-ját, az Új mutánsokat, ma pedig további infók érkeztek hozzá, egyenesen Josh Boone író/rendezőtől, aki azt állítja, kész horrorfilmre számíthatunk.

A Star Wars-bakik egyik legmosolyfakasztóbb pillanata az, amikor a Star Wars IV-ben az egyik háttérben lévő rohamosztagos egy ajtón áthaladva jól beveri a fejét - egy Jamie Stangroom nevű komikus pedig azt a küldetést választotta magának, hogy megtalálja a személyt, aki az említett rohamosztagos páncéljában volt, és erről egy dokumentumfilmet is készít The Empire Strikes Door címmel.

A Resident Evil franchise reboot-olásáról hírt adó cikkhez érkezett meglehetősen negatív hangvételű hozzászólások elég egyértelműen azt sugallják, hogy a rajongók nagy többsége nem kíváncsi egy Milla Jovovich nélküli új sorozatra. De vajon hogyan vélekedik erről maga a színésznő? A ComicBook riporterének elárulta:

Bár a kritikusok nem fogadták túl jól, a mozikaszáknál szépen teljesített a tavaly bemutatott Angry Birds – A film, úgyhogy a Columbia Pictures és a játékot kiadó Rovio úgy döntött, újra összefognak, hogy elkészítsék a folytatást, amit két év múlva, egészen pontosan 2019. szeptember 20-án szándékoznak a mozikba küldeni.

Chad Stahelski rendező már a John Wick: 2. felvonás mozikba kerülése előtt elárulta, hogy a Lionsgate megkérte rá, hogy kezdjen el ötletelni a John Wick 3-on is.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

16,023RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
245KövetőKövetés
22,948FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés