hétfő, október 23, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "hírek"

Címke: hírek

A Galaxis Őrzői Vol. 2 eddig az idei év 3. legnagyobb bevételt hozó filmje (még változhat ugyan) és bár a Bosszúállók: Végtelen háború-ban való vendégszereplésük miatt valószínű pár évet még várni kell az új részre, James Gunn 2 napja egy jopofa Groot-os bögrével a kezében az Instagram-on elárulta, hogy szinte már kész is van a Galaxis Őrzői 3 forgatókönyve.

Az év katasztrófafilmje fogalom alighanem új értelmet fog kapni a hétvégén mozikba került Űrvihar révén, a filmnek ugyanis szó szerint katasztrofális bevételeket jósolnak az elemezők.

Több forrásból is megerősítést nyert, hogy Az igazság Ligája 121 perces, azaz 2 órás lesz, azaz azaz az eddigi legrövidebb DCEU filmet láthatjuk majd a mozikban.

"Nem mondom, hogy igen, ez lesz a meglepetés, de tényleg folyik a párbeszéd a crossover-ről. Szerintem fantasztikus lenne, ha a Tűzgyűrű univerzum csatlakozna a Legendary szörny univerzumához, teljesen logikus lépésnek tűnik. És a nagyszabású terveinkben szerepel is, hogy a harmadik (Tűzgyűrű) film után ez akár meg is történhet."

Erőlködhet a DC a filmjeivel amennyit csak akar, ha a Marvel egyszerűen képtelen hibázni: a A Galaxis Őrzői Vol. 2 és a Pókember: Hazatérés elsöprő sikere (850 millió feletti bevételt ért el mindkettő) után minden jel arra mutat, hogy az idei harmadik filmjük, a Thor: Ragnarök is megismétli, sőt talán túl is szárnyalja az eddigi eredményeket.

Azt mondták, hogy (a Star Wars 9.) nagyon merész, és tele lesz óriási meglepetésekkel. Olyan benyomásom volt, hogy JJ. úgy érzi, fel kell egy kicsit frissíteni a korábbi nagy Star Wars pillanatokat a modern közönségnek is, és úgy érződik, hogy teljesen szabad kezet kapott abban, hogy mit csináljon (...). A 9. az a rész lesz, amelyik mindhárom trilógiát egyesíteni fogja.

Vörös zsaru, Hellboy 2, Underworld, Herkules, Die Hard és még folytathatnám a sort - mind olyan nagy Hollywood-i Blockbusterej, amelyek jeleneteinek jelentős részét Budapesten forgatták, és mi magyarok örömmel mutogathatunk a mozikban az általunk felismert utcákra, helyszínekre, sőt, a szerencsésebbek még a statisztaként tömegben felbukkant ismerőst, ne adj isten jómagát is viszont láthatja a filmben.

Hivatalosan is bejelentették, hogy véget ért a Deadpool 2. forgatása. Brolin ráadásul a szintén korhatárosra készülő X-Force filmben hamarosan vissza is tér Cable szerepébe, saját elmondása szerint lehet, hogy még a tervezettnél is korábban.

Jared Leto aktuális épp a Szárnyas fejvadász 2049 egyik főszerepében volt látható, a színész azonban továbbra is számít rá, hogy a Tron 3-ban is találkozni fogunk vele.

Úgy tűnik azonban, hogy Weinstein mégsem fog tudni könnyen kislisszanni a a törvény markából, ugyanis a Los Angeles-i városi főügyész személyesen vette kézbe az ügyet. Mike Feuer minden egyes nőt arra biztat, hogy álljon elő a történetével, és ígértet tett rá, hogy ha a legkisebb bizonyíték is a kezébe kerül - legyen akár közvetett - le fog csapni a bűnösre.

A 2011-es, Ryan Reynolds főszereplésével készült, igen vegyes érzelmeket kiváltó Zöld Lámpás film óta már többször beszédtéma volt a karakter feltámasztása, legutóbb épp Az Igazság ligája kapcsán, hiszen a Hal Jordan a képregényekben az eredeti alapcsapat tagja is volt.

2015. egyik legkellemesebb meglepetése a Benicio Del Toro, Josh Brolin és Emily Blunt főszereplésével készült, 3 Oscar-jelölést is kapott Sicario – A bérgyilkos volt, amely mind a kritikusok, mind a nézők körében elsöprő sikert aratott, és ha nem is hasított túl nagyot a bevételek terén, aztán tisztes nyereséget hozott a stúdiónak.

Közösségi oldalak

16,149RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
248KövetőKövetés
23,852FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés