hétfő, június 11, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "hírek"

Címke: hírek

Bár még 11 hónap hátra van a Bosszúállók 4. bemutatójáig, a Bosszúállók: Végtelen háború épp elég kérdés hagyott nyitva ahhoz, hogy folyamatosan érkeznek az újabb és újabb teóriák a filmhez.

A 2009-es Zombieland folytatása lassan révbe ér, és a főszereplők visszatérése után most a sztoriról kaptunk hírt - igaz, meg nem erősített forrásból

Az elmúlt héten elkezdtek szállingózni a hírek a 2017-es Pókember: Hazatérés folytatásáról - először Jake Gyllenhaal-ról derült ki, hogy Mysterio szerepét fogja játszani a 2. részben, tegnap pedig már az is napvilágot látott, hogy az első részben megismert Keselyűvel, azaz Michael Keaton-nal is újra találkozni fogunk

Bár a rajongók nagy része valószínűleg már rég feladta a reményt, Richard Donner rendező szerint továbbra is képben van a Halálos fegyver 5., annak ellenére, hogy néhány hónapja épp ő nyilatkozta, hogy a Warner Bros. jogi osztálya minden erejével próbálja megakadályozni a film létrejöttét.

Amikor múlt héten kiderült, hogy a Star Wars IX után Obi-Wan Kenobi saját filmjét kezdi el forgatni a Lucasfilm/Disney, úgy gondoltuk, kétség sem fér hozzá, hogy ajövő héten érkező Solo: Egy Star Wars-történet után ez lesz a soron követő Star Wars spin-off.

(SPOILER) A Bosszúállók: Végtelen háború-ban látott szuperhős-kavalkád egyik elkerülhetetlen következménye volt, hogy néhány karakter a vártnál jóval kevesebb játékidőt kapott a képernyőn - ezek egyike a szakállt növesztett és immár Nomád-ként funkciónáló Amerikai kapitány, aki tényleg csupán beugrónak tekinthető a filmben.

Tegnap megtartották a végre teljesen kész film világpremierjét, amire a komolyabb médiák kritikusai is hivatalosak voltak, és vetítés utáni első reakciók alapján úgy tűnik, hogy a Solo: Egy Star Wars-történet egy újabb jól sikerült, sőt talán az egyik legjobb darabja a sorozatnak.

Hivatalosan ugyan még sem a Lucasfilm, sem a Disney nem jelentette be, de úgy néz ki, hogy elkezdték az előkészületeket a legújabb Star Wars spin-off, Obi-Wan Kenobi saját filmjének elkészítésre. A legfrissebb hírek szerint a film marad is ebben a státuszban egészen addig, amíg a Star Wars 9 munkálatai be nem fejeződnek,

A Cannes Filmfesztivál egyik első bejelentése egy 27 éve várt folytatásról szólt: A Bill és Ted 3. immár tényleg valósággá vált, a Bloom Bill & Ted Face the Music címen van jelen a fesztiválon, és már egy szinopszist is összeütöttek hozzá:

A Marvel már többször kijelentette, hogy a Bosszúállók 4-gyel egy teljes korszak zárul le a Marvel történetében, ezt, valamint a Russo tesók legutóbbi nyilatkozatát, mely szerint Thanos csak komoly áldozatok árán lesz legyőzhető összerakva teljes joggal gondolhatjuk, hogy a stúdió nem igazán tervezi folytatni a Bosszúállók sorozatot.

6 év telt el a Sherlock Holmes 2. – Árnyjáték bemutatója óta, és 2,5 évet még biztosan várnunk is kell rá, de végre magabiztosan is kijelenthetjük, hogy történik valami a Sherlock Holmes 3. körül, ugyanis a napokban kitűzték a tervezett bemutatóját: 2020 december 25., azaz Karácsony első napja.

Charlize Theron főszereplésével készült, tavaly bemutatott Atomszőke mind kritikai, mind bevételi oldalon hozta a stúdió várakozásait, a legújabb hírek szerint pedig nagyon úgy néz ki, hogy a John Wick-hez hasonlóan itt is egy új franchise van kiépülőben.

Közösségi oldalak

16,330RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
25,802FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések