hétfő, december 11, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "hírek"

Címke: hírek

Miközben már az újraforgatások zajlanak a jövő májusban mozikba kerülő Han Solo spin-off-nál (Solo - Egy Star Wars-történet), továbbra sem tiszta, hogy a stúdió melyik szereplőnek szánja az ezt követő, 2020-ben érkező különálló Star Wars filmet. Egy nemrég felbukkant hír szerint Boba Fett biztosan kap majd egy saját filmet, illetve a szóbeszéd szerint Yoda spin-off-ja is fejlesztés alatt van, azonban mégis úgy tűnik, hogy 2020-ban nem velük, hanem Obi-Wan Kenobi-val fogunk találkozni.

Ridley Scott visszatérése az Alien franchise-hoz rajongók millióinak a szívét dobbantotta meg, ám sajnos sem a Prometheus, sem pedig az Alien: Covenant nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket - sem a rajongók, sem pedig a stúdió szempontjából. Az eddig látottak alapján sokan gondolják úgy, hogy a harmadik filmet talán már meg sem kellene csinálni, Ridley Scott azonban nemrég kijelentette, hogy ha törik, ha szakad, ő akkor is elkészíti a folytatást.

Az júniusban bemutatott Nyomd, bébi, nyomd az idei év egyik meglepetésfilmje lett - mind kritikailag, mind anyagilag jól teljesített a mozikban, úgyhogy semmi akadálya nincs, hogy tovább folytatódjon Bébi (Ansel Elgort) története.

A Deadline új híre szerint Quentin Tarantino és J.J. Abrams közösen fejlesztik az új Star Trek filmet, - Tarantino fogja rendezni, Abrams pedig a producere lesz

Az elmúlt 20 évben az X-men filmek a 20th Century Fox irányítása alatt készültek, ám a filmjeik meg sem közelítették a szuperhős-piacot toronymagasan uraló Disney/Marvel filmek sikerét. Így volt ez Sony kezében lévő Pókember franchise-zal is, amelyet azonban a két fél megegyezése után a Marvel nagyon ügyesen beépített a Bosszúállók hősei közé, és az idén bemutatott Pókember: Hazatérés pedig már pont ugyanolyan sikert aratott, mint bármelyik másik Marvel film.

A Suicide Squad-ban elért kimagasló alakítása óta már többször szóba került, hogy a Margot Robbie által megformált Harley Quinn önálló filmet is kaphat, azonban, bár a karakter szinte minden készülő filmben szerepelni fog (Suicide Squad 2, Gothan City Sirens, Batman és Harley Quinn), ez a szóló film valahogy elmaradni látszik.

Rian Johnson már gőzerővel agyal a következő Star Wars trilógia történetén, amelyben az eddig hallott tervek szerint Rey, Poe, Finn és BB-8 története tovább folytatódik. A gond csak az, hogy úgy néz ki, a Rey-t alakító Daisy Ridley-t erről értesítették...

A Thor: Ragnarök a Marvel-től megszokott módon tarolt a mozikasszáknál, jövő áprilisban pedig érkezik a Bosszúállók: Végtelen háború, amelyben a Marvel egyik leghatalmasabb gonosza, Thanos is akcióba lendül, és előkészíti nekünk a terepet a Bosszúállók 4-hez, amely Kevin Feige saját szavai alapján rendesen fináléja, lezárása lesz az Marvel Univerzumnak

Az elmúlt két hétben sokat cikkeztek arról, hogy Ben Affleck tényleg ki fog lépni Batman szerepéből, Matt Reeves rendező pedig Jake Gyllenhaal-t szeretné leszerződtetni az új denevérember szerepére. Hivatalos infó sajnos elég kevés van a dologról, de sokan azt jósolják, hogy majd amikor az Az Igazság ligája már lefut a mozikban, akkor be fogják jelenteni ezt is.

Szépen alakulgat a Marvel kapitány film szereplőgárdája - minden jel arra utal, hogy a címszereplő Brie Larson mellé Jude Law is csatlakozni fog a filmhez, Dr. Walter Lawson, azaz a Marvel képregények Kree származású Mar-Vell nevű hősének szerepében, (amit először ugyan Keanu Reeves-nek ajánlottak fel, ám ő visszautasította.),

Az Igazság Ligája a várakozáson aluli nyitóhétvége ellenére a közönség nagy részének tetszett, és azok, akik mégis kifogásolnak benne néhány dolgot, ezúttal nem a rendezőt, a forgatókönyvet vagy a színészek teljesítményét bírálják, hanem a stúdió utolsó pillanatban hozott idióta döntését, amellyel 1 óra 49 percesre vágatta vissza az alapvetően több mint 2,5 órása tervezett filmet.

Hogy őszinték legyünk, már a Thomas Jane által előadott új Predator sztorival sem voltunk túl boldogok, a Fox első tesztvetítéseiről visszaérkező reakciók pedig végképp elbizonytalanítottak minket, hogy méltó folytatást kap-e a majd nagy hírű sci-fi/horror franchise.

Közösségi oldalak

16,274RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
250KövetőKövetés
24,497FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés