vasárnap, július 23, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "hírek"

Címke: hírek

A héten érkezik a mozikba Luc Besson Valerian és az ezer bolygó városa című sci-fije - ami a francia filmgyártás eddigi legdrágább filmje -, a rendező pedig a napokban elárulta, hogy további tervei is vannak a projekttel, ám természetesen sok múlik rajta, hogyan teljesít a film a heti premieren.

Valószínűleg sokan egyetértenek abban, hogy Christopher Nolan A sötét lovag trilógiája olyan mérföldkő volt a képregényadaptációk történetében, amit azóta sem sikerült utolérnie senkinek sem - Matt Reeves azonban úgy néz ki, megpróbálja.

Bár sokan azt gondolták, hogy ez lesz a zárófejezete a Rocky saga-nak, a Creed: Apollo fia 2015-ös bemutatója óta folyamatosan zajlanak a tárgyalások egy esetleges folytatás kapcsán, a napokban pedig egy elég meglepő fejlemény érkezett az ügyben.

Aki kevésbé járatos a képregények világában az valószínűleg könnyen félreértheti a címet, úgyhogy kezdjük egy kis magyarázattal: Nem, nem arról van szó, hogy orosz barátaink konkurenciát akarnak adni Amerikai Nr. 1 szuperhősének, hanem a Superman: Red Son-ról beszélünk, arról a Mark Millar által létrehozott képregényes szálról, amely azt az alternatív valóságot mutatja be, amelyben a gyermek Superman űrhajója nem az USA, hanem a Szovjetunió területén ért Földet.

A kezdeti rosszabbnál-rosszabb hírek - lásd itt, itt vagy éppen itt - után lassan biztató dolgok is kiderülnek az anno teljes egészében Ben Affleck nevéhez fűződő Batman filmmel kapcsolatban - a múlt héten Matt Reeve rendező azzal tüzelte fel a rajongókat, hogy az új film Alfred Hitchcock szellemében fog készülni, ma pedig arról számolnak be, hogy a film a Rocksteady studió igen népszerű és jó kritikákat kapott Arkham videójáték-sorozatot is beépítik a filmbe.

Bár nem mondható kitörő sikernek, aránylag szépen hozott a kasszába Ben Affleck 2016-os A könyvelő című filmje, amihez a Warner Bros. most - sokakat kissé meglepve - bejelentette a folytatást.

Bár a múlt heti rendezőkel kapcsolatos gondok igen gyorsan megoldódtak, és az új direktor, Ron Howard miatt aligha kell aggódnunk, könnyen lehet, hogy egy jóval mélyebben gyökerező probléma is van a Han Solo filmkörül.

A hétvégén velünk együtt az amerikaiak is transzformáltak a mozikban, bár kevésbé lelkesen, mint az elmúlt időszakokban. Úgy tűnik, a Hasbro és Michael Bay robotjainak nimbusza a megannyi fémpofontól alaposan megkopott, ami odáig vezetett, hogy a Transformers Saga leggyengébb tengerentúli nyitásának lehettünk tanúi. Csak nem kifáradt a széria?

Jött, látott csak éppen nem győzött. Az óriási médiafelhajtás ellenére az Alien: Covenant igencsak gyengén teljesített a mozikasszáknál, és a filmről megjelent kritikák sem a leghízelgőbbek - mindez azonban úgy tűnik nem befolyásolja Ridley Scott-ot abban, hogy továbbvigye...

A 2015-ös Fantasztikus Négyes - ami maga is egy reboot volt - bukását követő években a filmes jogokat sikerült megszerezni a Marvel-nek, akik, mint korábban már kiderült egy újabb reboot-ot tervez a franchise-nak, amiről most napvilágot látott egy új információ.

A Wonder Woman az idei év egyik igazi sztárja: jelen pillanatban úgy tűnik, a Gal Gadot főszereplésével készült film a megmentője a DC eddig eléggé gyengélkedő univerzumának, mind bevételi, mind kritikai téren elsöprő sikert aratott. Pedig Gal Gadot nem tartozik(ott) a toplistás színésznők közé, a Batman Superman ellen előtt mindössze néhány kisebb szerepekben volt látható...

Szinte napra pontosan négy hónapja zajlik a Han Solo: A Star Wars Story forgatása, tegnap azonban egy elég váratlan és megdöbbentő hír érkezett a...
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,962RajongókTetszik
1,285Feliratkozó+1
245KövetőKövetés
22,460FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Captain: A pénz miatt fontos az idő. A % okat már nem tudom, de azt igen,h a...
  • 5.: Ezt az első hétvégét sosem értettem, én egész biztos mindkét filmet...
  • sfefe: Hat igen a regieket vinnem tovabb…. Plane az Atlantist abban...
  • Orkiman: Szórakoztató alkotás lett belőle, kissé túlzóan sok a poénos elem....
  • Captain: Hát az első nagyon gyenge film volt, max csak a látvány volt...
  • eccpecckimehecc: Most komolyan szidjátok Seagalt, hogy milyen szar színész?...