szombat, január 20, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Hillary Clinton"

Címke: Hillary Clinton

Hillary Clinton mostanában eléggé felkapottá vált a filmesek számára. Csodálkozunk? Dehogy, 2016-ban esedékes a következő elnökválasztás és úgy hírlik, hogy ő is indulni akar. Éppen ezért nem lehet hátrány, ha megmutatják, hogy milyen keményen küzdött egész életében és nem csak Clinton árnyékában éldegélt. James Ponsoldt éppen a Rodham filmet készíti elő és az NBC is jelezte, hogy egy minisorozaton ügyködnek.

Nemrég esett szó arról, hogy James Ponsoldt fogja megrendezni a Rodham életrajzi filmet. Hilary Clinton fiatalabb éveit meséli el a produkció, a direktor már megemlítette, hogy akad néhány híres jelölt a főszerepre, elég nagy a nyüzsgés a projekt körül, de az is kiderült, hogy kik szemeznek a filmmel. Scarlett Johansson, Amanda Seyfried, Jessica Chastain és Reese Witherspoon neve is megfordult a produkció körül, de más, meg nem említett színésznők is pályáznak arra, hogy a stúdió választásra rájuk essen.

Wyck Godfrey és Marty Bowen producerek nagy lehetőséget láttak a Rodham címre keresztelt forgatókönyvben, Young Il Kim szkriptjét mindenki csak dicsérni tudta, de eddig egyetlen nagyobb stúdió sem csapott le a történetre. A producerek terve az, hogy először kerítenek egy színésznőt a projekt élére, majd ha ez megvan körbenéznek a piacon, hogy felkarolná-e a projektet egy független produkciós cég vagy egy nagyobb stúdió. Állításuk szerint több híres színésznő is érdeklődik a főszerep iránt, bár neveket nem árultak el.

Közösségi oldalak

16,346RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,792FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések