kedd, október 17, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Herkules"

Címke: Herkules

Akárcsak a tengerentúlon, itthon is most debütált a Herkules, nálunk viszont, talán mert idehaza forgatták vagy egyszerűen szandálos film-fétisünk van, sokkal jobban szerepelt a pénztáraknál, a nem-is-annyira-félisten kalandjai vonzották a legnagyobb közönséget a hétvégén. Dwayne Johnson méretes muszklijainál lényegesen kevesebben voltak kíváncsiak Keira Knightley és Mark Ruffalo zenés romantikázására, mi több, a Szerelemre hangszerelve az elmúlt hetek kasszasikereit sem tudta megverni, s csak a 7. helyre bírt felkapaszkodni a toplistára.

A hétvégén a tengerentúlon Scarlett Johansson és Dwayne Johnson kelt birokra, s legnagyobb meglepetésre a Fekete Özvegy fektette kétvállra a Sziklát. Az előző két filmhez képest feleannyi moziban romantikázott Diane Keaton és Michael Douglas, így csak a nyolcadik helyig tudták feltornászni magukat a Szerelem a végzetemmel, míg az év elején tragikus hirtelenséggel elhunyt Philip Seymour-Hoffman utolsó befejezett filmje, a John le Carré regényadaptáció Az üldözött limitált moziszám mellett is meg tudta szerezni a 10. helyezést.

Mi lenne, ha Herkulesről kiderülne, hogy nem az a legendák által túlmisztifikált félisten, akinek feltupírozott mítoszát csupán a szájhagyomány színezte, s elképesztő kalandjai egészen máshogy, sokkal földhözragadtabb módon történtek meg? Brett Ratner a legenda mögött az embert keresi, ám "művészi" megközelítése mindössze felszínes hollywoodi popcornízű rágógumi mélységig terjed - elvégre ő csupán egy véres-szandálos kalandfilmre szóló szerződést írt alá, se többet, inkább kevesebbet.

Miközben Alan Moore a film bojkottjára szólítja fel a rajongókat (ennek hátterében az áll, hogy a márciusban elhunyt Steve Moore, aki a film alapjául szolgáló Hercules: The Thracian Wars képregényt készítette, állítólag egy kanyilót sem kapott a stúdiótól és azok mégis az ő nevével reklámozzák a filmet) ) Dwayne Johnson megosztotta a rajongóival, hogy ő a saját részéről mindent beleadott a forgatáson, hogy minden tekintetben hitelesnek tűnjön az alakítás. Olyannyira, hogy többször alkalommal is közel járt az ájuláshoz.

A január végén mozikba került Herkules legendája óriási bukás volt a mozikasszáknál (70 milliós büdzséből 18,8 millió USA + 42 nemzetközi bevételt produkált), így Dwayne Johnson, vagy sem, de van min aggódnia a stúdiónak a 110 millióból készült produkció júliusi bemutatójáig. Reméljük, azért ez vállalhatóbb lesz, és nem lövik el az összes puskaport az előzetesekkel. Egy új előzetes és egy, az előzőnél ütősebb poszter jött most ki a filmhez.

A múltbeli bűnei által kísértett Herkules zsoldosnak áll. Öt hű társával közösen az ősi Görögországban próbálják aranyra váltani félelmetes hírnevüket. Egy alkalommal egy jószívű Trák uralkodó és annak lánya fogadja fel őket, hogy segítsenek neki szembeszállni egy kegyetlen és félelmetes hadúrral, a harcos pedig rájön, hogy a győzelemhez ismét azzá kell válnia, ami egykor volt.... Herkulessé, a mítoszok hősévé. © filmtrailer.hu

Több új reklámspot is érkezett ma reggel, melyek már az idei nyár blockbuster-dömpingjében felvonultatott látványos filmekből adnak ízelítőt. Időrendi sorrendben: A holnap határa magyar bemutató: 2014. május 29., Herkules 2014. június 5., Transformers: A kihalás kora 2014. június 26., A tini nindzsa teknőcök 2014. augusztus 28.

Ahogy megígérték, megérkezett a Dwayne Johnson főszereplésével készült Hercules első előzetese, egy rövid teaser trailer formájában, valamint a tegnapi nap még egy posztert is kapott a film. Tartalom: Múltbeli bűneitől kísértve Herkules zsoldossá válik. Öt hű társával közösen az ősi Görögországban próbálják aranyra váltani félelmetes hírnevüket....

Az USA Today-nek köszönhetően két új képet láthatunk a Dwayne Johnson főszereplésével készült Hercules filmből (A Hercules: The Thracian Wars címet el is felejthetjük), valamint elárulták azt is, hogy holnap érkezik hozzá az első előzetes. Tartalom: Múltbeli bűneitől kísértve Herkules zsoldossá válik. Öt hű társával közösen az ősi Görögországban próbálják aranyra váltani félelmetes hírnevüket.

A legszigorúbb titoktartás közepette zajlik Budapesten a Herkules (Hercules: The Thracian Wars a teljes eredeti címe) forgatása, azonban szerencsénkre a film sztárja, Dwayne Johnson rendszeresen gondoskodik látnivalóról: a Twitteren a napokban közzétett képen remekül tükrözi a tényt, hogy a mitológiai hősként megismert tiptop félisten helyett egy megviselt zsoldos lesz a film középpontjában, ugyanis a Johnson testén egymást érik durvábbnál durvább sebhelyek.

Dwayne Johnson már jó ideje a Hercules fantasy fedélzetén tartózkodik, csak arra vár, hogy leszerződtessék mellé a többi színész. Aksel Hennie álldogál mellette (mert Johnson háta mögött senki nem venné észre a Fejvadászok sztárját), most pedig Rufus Sewell is csatlakozhatott hozzájuk. Sewell Autolycus karakterét kapta meg, aki szintén egy sokat megélt, elgyötört zsoldos lesz, Herkulessel közösen

Február végén adtunk hírt róla, hogy Dwayne Johnson tárgyalásban van Brett Ratner hamarosan készülő Herkules és a trákok (Hercules: The Thracian Wars) filmjének főszerepéért - az MGM ma hivatalosan is bejelentette, hogy a megbeszélések sikerrel zárultak, és Johnson elvállalta a felkínált szerepet. A forgatás októberben kezdődik Új Zélandon, közvetlenül azután, hogy a színész befejezi Michael Bay Pain and Gain filmjét, valamint a Halálos iramban 6. hozzá kapcsolódó jeleneteit.

Közösségi oldalak

16,129RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
248KövetőKövetés
23,730FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés
  • Balázs: Remélem én is, hogy ezekből a párhuzamokból tanulnak, és képesek...
  • kompi: Köszi, megoldva (reméljük véglegesen).
  • Wolf: Robi szerintem is 100% hogy meghal. Ez önfeláldozós dolog jó ötlet, ha...
  • Gumball44: Amerika kapitány már aláírta a szerződést az 5. részre is így...
  • Balázs: a videó nem elérhető 🙁
  • kompi: Érdekes. Simán benne van a pakliban, főképp azért, mert RDJ már...
  • Népszerű bejegyzések