vasárnap, január 21, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Harcban élve"

Címke: Harcban élve

A Hálaadás ünnepe nem hozott változást a toplista élén, továbbra is az élen lobog a Futótűz ! Katniss újabb kalandja közel 75 millió dollárt fialt a hétvégén, az elmúlt két hétben pedig megközelítette a 300 millió dollárt! Két hetes viszonylatban a film bevételeit tekintve minden más produkciót maga mögé utasított, kivéve A Bosszúállókat, az Avatart és A sötét lovagot. Amerikán kívül még majdnem ugyanennyit termelt, így világviszonylatban túl vagyunk a fél milliárdos álomhatáron. Mindössze két hét alatt!

Jason Statham ezúttal Chuck Logan író regénysorozatának főhőse, Phil Broker bőrébe bújva üti az ellent korábbi filmjeiből megszokott elánnal. Az összképet nem is a kockás favágó ing vagy az elnyűtt baseball-sapka rontja, hanem az a méla szürkeség, amibe az egész belefúl. Logan sztoriját Sylvester Stallone adaptálta vászonra, s ha valaki, gondolnánk, hát az „olasz csődör” akciószínészként csak tudja, mitől döglik a légy! Statham kisvárosi Rambo-ként minden felé nyúló kart eltör vagy legalábbis jól megropogtat, ám ettől függetlenül megmarad a nézőben a homályos érzés, hogy Gary Felder és kompániája két szék közé esett.

Jason Statham megállíthatatlan tempóban "szállítja" az akciófilmek szerelmeseinek az újabb és újabb filmeket - idei negyedik és egyben utolsó alkotása a 2013. november 28-án mozikba kerülő Harcban élve, melyben egy kislányával nyugalomba vonulni kívánó ex-DEA ügynököt alakít. A békés élet azonban még egy kicsit várat magára, ugyanis a kisvárosban, ahova költöznek, a lakók egy ártatlan incidenst követően azonnal ellenük fordulnak, ráadásul kiderül az is, hogy az egész település egy könyörtelen drogbáró (James Franco) kezében van...

Phil Broker (Jason Statham), az ex-kábszerellenes ügynök maga mögött hagyva sötét múltját lányával, Kittel új életet készül kezdeni egy látszólag csendes kisvárosban. Azonban a nyugodt, hétköznapi élet csak vágyálom Broker és Kit számára. Amikor a kislányt az egyik helyi srác megtámadja, és Kit önvédelemből visszaüt, nem várt események veszik kezdetét. A bosszúra éhes szülők nem riadnak vissza az erőszakos eszközöktől sem, mindent bevetnek, hogy az újonnan jött idegeneket megfélemlítsék, és tönkre tegyék.

Közösségi oldalak

16,346RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,809FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések

video

Gringo-2

a-felaldozhatok-4-hirek