szerda, augusztus 16, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Hangyaember"

Címke: Hangyaember

A Marvel remek humorérzékről tanúságot téve közzétett először egy miniatürizált elő-előzetest tett közzé a II. fázisban készült képregényfilmjeinek utolsó darabjához, az Ant-Man-hez. A videó - amiből gyakorlatilag semmi nem volt látható - most rendes méretben is megérkezett, ami azonban sokkal fontosabb, hogy holnap, az ABC-n debütáló Agent Carter sorozat előtt már a teljes előzetest is megtekinthetjük. A Hangya (vagy Hangyaember) középpontjában egy mestertolvaj, Scott Lang (Paul Rudd) áll, aki egy fantasztikus képesség birtokában van: a testméretét képes teljesen lecsökkenteni úgy, hogy a fizikai ereje eközben sokszorosára megnövekedik.

Lassan komoly bajba kerülhet a Marvel Hangyaember /Ant-Man/ projektje, ugyanis Edgar Wright múlt heti kilépése óta már két rendezőt is megkerestek, és egyikük sem vállalta el a munkát. Az elmúlt napokban először Adam McKay, majd tegnap Rawson Thurber utasította vissza a Marvel ajánlatát, így már csupán Ruben Fleischer maradt a listájukon, aki viszont a közelmúlt apai örömök elé nézett, és erősen kétséges, hogy otthagyja-e kis családját egy újszülöttel több hónapra a film kedvéért.

A Marvel Studió igen meglepő bejelentéssel állt elő a harmadik fázisban készülő Hangyaember (Ant-Man) film kapcsán: Edgar Wright rendező, aki a kezdetektől a projekt része volt, magára hagyta a filmet kreatív nézetkülönbségek végett. "A Marvel és Edgar Wright közösen bejelenti ma, hogy a stúdió és a rendező útjai elváltak, mivel eltérő elképzeléseink voltak a filmről.

Edgar Wright és Joe Cornish (Attack the Block) már jó ideje dolgoznak a Hangyaember (Ant-Man) forgatókönyvén, ám Wright a Scott Pilgrim a világ ellen kedvéért egy időre félretette a projektet. A bemutató után sem sokkal aztán bejelentette, hogy újra munkába lendült, a legújabb hírek szerint pedig a dolgok szépen haladnak előre. "A második forgatókönyvet is leszállítottuk két nappal ezelőtt, nagyon elégedettek vagyunk vele" ...
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

16,008RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
245KövetőKövetés
22,856FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

Népszerű bejegyzések