kedd, január 16, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Halálos Iramban 9"

Címke: Halálos Iramban 9

Már közel egy hónap eltelt azóta, hogy a Halálos iramban 9 Hobbs spin-off miatti csúszását bejelentették, és mivel minden érintett el is mondta a véleményét, feltételeztük, hogy le lehet zárni a dolgot. Tyrese Gibson, aki a legnagyobb hisztit csapta az eset körül, azonban nem tudja elereszteni a dolgot, és immár odáig ment el, hogy gyakorlatilag megfenyegette a stúdiót...

A múlt héten az egyik legfelkapottabb téma az interneten a Halálos iramban 9. egy éves csúszása, illetve A szikla és Jason Statham saját spin-off-ja körül kialakulni látszó botrány volt, amit elsősorban Tyrese Gibson gerjesztett a szociális médiában.

Tyrese Gibson egy ideje már cseszegeti A sziklát, hogy a saját filmjét tegye át a Halálos iramban 9 premierje utáni időszakra, az immár hivatalossá vált dátumváltozás azonban úgy tűnik, teljesen leverte nála a biztosítékot, úgyhogy rögtön üzent egyet Johnson-nak az Istagramon

Az Universal Pictures nemrég 2019 április 19-ről 2020. április 10-re módosított a Halálos iramban 9. premierjének időpontját. A közel egy éves csúszás egy ilyen volumenű sorozatnál nem tréfa, úgyhogy, bár különösebb magyarázattal a stúdió nem szolgált, egy kicsit utánajártunk a dolognak.

2 évtized, 10 film, 1 saga - ezzel a mondattal tette közzé Vin Diesel az Instagramján a Halálos Iramban sorozat következő részeinek bemutatóit. A jelek szerint 2 évente fogunk új részeket kapni a sorozatból: a Halálos Iramban 8. 2017. április 14-én, a Halálos Iramban 9. 2019. április 19-én, a 10. pedig 2021. április 2-án érkezik a mozikba.

Közösségi oldalak

16,339RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,754FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések