szerda, január 24, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Halálos iramban 7"

Címke: Halálos iramban 7

A 73. Golden Globe-díj jelöltjeit bemutató cikksorozatunk finiséhez érkeztünk. Ma este végre megtudhatjuk, hogy a Hollywoodban dolgozó külföldi újságírók mely filmeket tartják 2015 legjobbjainak, de előtte még tekintsük át az utolsó két kategória, a legjobb animáció és a legjobb betétdal még kimaradt filmjeit! Az előbbiben a Walt Disney égisze alá behúzódó Pixar két produkcióval is képviselteti magát, a betétdalok versenyében pedig több ismerős címet is találhatunk: tiszteletét teszi Bond, Toretto és bandá... izé, családja, és a gyengébb nem hátán előszeretettel pálcát törő Mr. Grey is!

antasztikus eredménnyel, 144 millió dolláros USA és 384 milliós globális bevétellel rajtolt el a Halálos Iramban 7., amivel több rekordot is sikerült megdöntenie. A film nem csupán a sorozat legjobban nyitó része lett, de minden idők legjobb (USA) áprilisi nyitóhétvégéjét produkálta, valamint a legjobb hétvégéi eredmény a 2013-ban bemutatott Az éhezők viadala – Futótűz óta.

A tuningolt verdák lovasai immár hetedszerre (!!!) ülnek ismét szekérre, hogy a lóerők közé dobják a gyeplőt. Dom és népes családja szembeszáll szellemmel, terroristákkal, és még Isten szeme közé is néz, hogy a Halálos iramban széria leglátványosabb részével vegyenek méltó búcsút a másfél évvel ezelőtt elhunyt Paul Walkertől. Dőlj hátra a (sport)ülésben és szíjazd be magad! Feldübörögnek a motorok, indul a nitró- és adrenalinlöket!

A novemberi előzetes óta nem láthattunk semmit a Halálos iramban 7-ből, azonban a hétvégén megrendezett 49. Super Bowl alkalmával természetesen ez is kapott egy jófajta pörgős, egyperces reklámot - a videó alapján úgy tűnik, lassan többet lesznek az autók a levegőben, mint az aszfalton.

A megállíthatatlan, turbó fokozatba kapcsolt akciósorozat tovább száguld a hetedik résszel, melyben visszatér a vászonra Vin Diesel, Paul Walker és Dwayne Johnson, valamint újra csatlakozik hozzájuk Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky és Lucas Black. Új arcok is társulnak a szereplőgárdához, például Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey és Kurt Russell, valamint Jason Statham, aki az előző rész végén már letette névjegyét.

Paul Walker három nappal ezelőtt bekövetkezett tragikus halálát követően az Universal Pictures összehívott egy meetinget a Halálos iramban 7. további sorsa kapcsán. A megbeszélés végeredménye az lett, hogy a - már majdnem kész - filmet előre nem ismert késéssel ugyan, de a mozikba fogják küldeni. James Wan rendezővel már el is kezdték megbeszélni, milyen átírások szükségesek a forgatókönyvben, és milyen módon tudnák a legnagyobb tiszteletben tartani az időközben elhunyt színész szerepét.

Vin Diesel néhány újabb képet tett közzé a jövő nyáron mozikba kerülő Halálos Iramban 7-hez, melyeken a főszereplőkön kívül James Wan rendező, valamint Sanja Milkovic Hays kösztüm-designer is látható, akit a színész nemes egyszerűséggel a Fast Franchise "anyjának" titulál. Az új filmben az előző részben immár szabadságukat visszanyert társaságnak egy múltból előbukkanó ellenséggel kell megküzdenie...

Vin Diesel színész és szociális háló guru egy újabb képet tett közzé Facebook rajongói számára a Halálos Iramban 7-hez, melyen Dominic Toretto (jómaga), illetve Hobbs ügynök, azaz Dwayne Johnson látható. A képen úgy tűnik, Hobbs egy kórházi ágyban fekszik, ám magyarázatot nem kapunk rá, miért. Vajon a Jason Statham által alakított Ian Shaw jutatta oda? Esetleg Tony Jaa-tól kapott pár jól irányzott rúgást? Idővel megtudjuk..

Remek kis színfalak mögött videó érkezett a Halálos iramban franchise hetedik részéhez, ami az immár 50 milliós Facebook táborral rendelkező Vin Diesel osztott meg rajongóval: egy kis "workout", melyben ízelítőt kapunk belőle, hogy a Riddick sztárja hogyan készül fel a film akciójeleneteire az Ong Bak filmek harcművész főszereplője Tony Jaa segítségével.

Javában forog a Halálos iramban legújabb része, s James Wan rendező az alábbi képpel szolgált nekünk, kiéhezett rajongóknak. A fotón a filmbéli számos rosszfiú egyik verdáját láthatjuk, ami nem más, mint... dobpergés...

De olyannyira, hogy a hozzánk hasonló filmes weboldalak által mélyen tisztelt Vin Diesel, akit azért emelünk piedesztálra, mivel előszeretettel csepegteti filmjeiről az infókat, még egy képpel is szolgál. Nemrég a produkció twitter-bejegyzése tette közzé, hogy Kurt Russell nem lesz látható a filmben. Hogy ez csak ködösítés volt vagy a színész meggondolta magát, arról nem szól a fáma. A kép alapján sokan arra tippelnek, hogy Russell a "jófiúk" oldalán lép pályára...

Múlt héten jelentették be, hogy Lucas Black, a Halálos iramban: Tokiói hajsza főszereplője három további filmre Fast and Furious filmre is leszerződött, így végre hivatalosan is a sorozat részévé válik az eddig spin-off-ként számon tartott rész - a legújabb forgatási képen már lencsevégre is kapták az ifjú sztárt Vin Diesel és James Wan rendező társaságában...

Közösségi oldalak

16,344RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,823FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés