szombat, október 14, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Halálos Iramban 6"

Címke: Halálos Iramban 6

Bőséges választék volt új filmekből az amerikai mozikban a hétvégén: az akciófilmek szerelmesei által türelmetlenül várt Halálos iramban 6. maximálisan beváltotta a hozzá fűzött reményeket, és a 98,5 milliós eredménnyel sikerült felülmúlnia a Halálos iramban: Ötödik sebesség bevételét is. A nemzetközi bevételekkel együtt már 275,5 milliónál tart a 160 milliós költségvetéssel készült film. Jöhet a hetedik rész, Jason Stathammel...

A filmtörténet számtalan nagyhalált dolgozott már fel, amiből egyenesen következik, hogy Hollywoodban elpatkolni sem olyan könnyű tevékenység. A rendező, forgatókönyvíró gondol egyet, s máris előkotorják a néhait, fürgébben és elevenebben, mint bármikor. No, hát, ilyesmi csoda történt jelen filmünkben is. Letty, a vadóc leányzó visszatért a kaszástól és irtó morcosan néz. Személyének is köszönhetően a Halálos iramban széria még gyorsabb tempóra váltott. A baj csupán annyi, hogy majdnem defektet kapott.

Amerikában hosszú hétvégére készülődnek, hétfőn Memorial Day (Az emlékezés napja). Kisebb tülekedés alakult ki az új bemutatók között, hiszen A zöld urai animációs film és a Halálos iramban 6 mellett most érkezik a Másnaposok 3.

A Halálos iramban 6-ot nálunk csak holnaptól vetítik, illetve Észak-Amerikában péntektől lesz látható, de Angliában már megvolt a premier és elég szépen muzsikált.

A franchise újabb része 13,2 millió dollárt kasszírozott az első napokban. Eddig még egyetlen Universal által forgalmazott film sem tudott így nyitni. A Halálos iramban – Ötödik sebesség 86 millió dollárt gyűjtött be Angliában és a hatodik felvonás valószínűleg ennél többet fog összehozni.

Hatodszorra is halálos az iram. A tizenkét éve indult széria mind a mai napig megdobogtatja a gyors kocsikat és dögös csajokat kedvelők szívét. Míg az első három rész az illegális autóversenyzésről szólt, addig a készítők a negyedik résszel új irányvonalat adtak a franchise-nak és komoly akcióthrillert csináltak belőle visszahozva az első rész főbb (Brian, Dom, Mia, Letty) szereplőit. A Halálos iramban: Ötödik sebesség egy újabb remek karaktert hozott a franchise életébe Hobbs ügynök (Dwayne Johnson) személyében

Csütörtökhöz már csupán két hét, és a mozikba kerül az év egyik - vagy talán A - legjobban várt akciófilmje, a Halálos iramban 6, az Universal Pictures pedig nem kevesebb, mint kilenc fél és két perc közötti film klipet tett elérhetővé belőle a SPOILERtől nem tartó fanatikus rajongók számára. A filmben Dom-ot (Vin Diesel) és csapatát felbérli az előző részben megismert Hobbs ügynök...

Kevesebb, mint egy hónap van hátra a premierig, és az Universal Pictures elkészítette a harmadik és egyben végső trailert is a Halálos iramban 6-hoz. Bár az előző részből kiindulva a bevételek várhatóan most is a csillagos égben lesznek, a stúdió a MovieTickets.com-mal és a Fandargo oldallal közösen még egy további jegyelővételi akciót is beindított, hogy minél előkelőbb helyen végezzen a film az év végi összesítésben.

Paul Walker és Vin Diesel saját plakátja után (a linkek alatt megnézhetitek) újabb karakterposzterek érkeznek a Halálos Iramban 6-hoz, az egyiken a Tyrese Gibson által alakított Roman Pearce, valamint Ludacris Tej Parker karaktere látható (ők először a 2003 második részben bukkantak fel), a másikon pedig Sung Kang alias Han és Gal Gadot, azaz Gisele álldogálnak autójuk mellett.

A Halálos Iramban 6. szóló posztereit követően az új moziplakátra most az egész csapat rákerült - nemrég derült ki hogy a hatodik résszel úgy tűnik, Justin Lin rendező is leköszön a franchise-tól - reméljük sikerül megtalálni a méltó utódját a folytatásokhoz. A Tom Cruise főszereplésével készült Feledés sci-fi szemet gyönyörködtető...

Csak pár napja érkezett meg az első hivatalos előzetes, és az Universal Pictures máris kidobott egy új trailer a májusban mozikba kerülő Halálos iramban 6-hoz. Az előzetes mellé egy új poszter is érkezett, ami úgy néz ki, egy komplett sorozat második tagja, és míg az elsőn Vin Diesel-t láthattuk, ezen a film másik főszereplőjét alakító Paul Walker és autója látható.

Amióta Dom és Brian (Vin Diesel és Paul Walker) a riói balhéval hazavágtak egy helyi kiskirályt és szétosztották a százmilliós zsákmányt a bandának, hőseink szétszóródtak a világban. Ám az életük nem lehet teljes, mivel nem térhetnek haza, állandó szökésben vannak. Eközben Hobbs (Dwayne Johnson) 12 országon át üldöz egy bandát, melynek tagjai halálosan felfegyverzett sofőrök, és vezérüket egy kíméletlen cinkos segíti...

Már a vasárnap érkezett SuperBowl Spot előtt beharangozták, hogy rövid időn belül érkezni fog egy 3 perces előzetes a Halálos iramban 6-hoz - tegnap napvilágot is látott a 3:17 hosszú anyag. Mozibemutató: 2013. május 24. Tartalom: Amióta Dom (Diesel) és Brian (Walker) Rio-i rablása megbuktatta a drogbáró birodalmát és a csapatot 100 millió dollárhoz juttatta, hőseink a Föld különböző pontjaira széledtek szét. Bár jó életük van, mégsem teljes, hiszen egyikük sem térhet soha többet haza családjához és barátaihoz.

Közösségi oldalak

16,120RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
247KövetőKövetés
23,690FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés