hétfő, január 22, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Gyilkos Joe"

Címke: Gyilkos Joe

A Gyilkos Joe plakátja elsőre bűnügyi krimit ígér, az előzetese sötét hangulatú thrillert. Mindkettőben van némi igazság, de egyik sem készít föl igazán arra, amit valójában nyújt. Igazi műfaji sokszínűség jellemzi, bűnügyi és thrilleri kettőssége mellett erős drámai hatásokkal dolgozik, amit nyakon önt némi éjfekete humorral. Ugyanakkor rendkívül mocskos és bizarr, miközben a a felszín alatt egy közel tökéletesre csiszolt gyémánt: hideg és kemény! Ez az a film, amiben Matthew McConaughey lemegy kutyába és ez kegyetlenül jól áll neki!

2013. február 21-én érkezik a magyar mozikba a Gyilkos Joe thriller, amelynek fő szerepiben Matthew McConaughey, Emile Hirsch és Juno Temple lesz látható - a hazai forgalmazó jóvoltából szinkronosan kerül majd vetítésre, ahogy az alábbi előzetes is nézhető.

A francia plakát után nem kellett sokat várni A nyomorultak magyar forgalmazójára sem, már elő is állt a hivatalos magyar poszterével a filmnek. Szintén napvilágot láttak a Dredd 3D, A rajtaütés, a Gyilkos Joe, a Lánybúcsú és a Börni, az eszelős temetős poszterei is, minden bizonnyal hamarosan feltűnnek szerte az országban a reklámfelületeken. Irány a moziba be!

Amikor a 22 éves drogdíler, Chris (Emile Hirsch) áruját ellopja édesanyja, villámgyorsan szereznie kell 6000 dollárt, hogy megváltsa saját, és kishúga, Dottie (Juno Temple) életét, akit elraboltak, és szexrabszolgaként használnak amíg elő nem keríti a pénzt. Kétségbeesésében Killer Joe-hoz (Matthew McConaughey) fordul, aki rövid időn belül kideríti, hogy Chris édesanyjának 50.000 dollár értékű életbiztosítása van. Bár Joe-t általában csak a pénz érdekli, ezúttal felrúgja saját szabályait…. © filmtrailer.hu

Közösségi oldalak

16,344RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,815FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések

Tomb Raider trailer #2video