kedd, november 13, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Guillermo del Toro"

Címke: Guillermo del Toro

Tartalom: Az Oscar-díjra jelölt Gullermo del Toro új filmje, A víz érintése a hidegháborús Amerikában, 1962 tájékán játszódó szokatlan tündérmese. A szigorúan őrzött kormányzati...

Maga Guillermo del Toro tette közzé a Facebook oldalán az utolsó előzetest A víz érintése című korhatáros sci-fi-jéhez, amely a december 8-i USA bemutató ellenére csak 2018. február 22-én érkezik a hazai mozikba. A film már körbejárt egy rakás fesztiválon, és igen jó kritikákat kapott.

Bár Guillermo del Toro-t frankón kigolyózták a Hellboy projektől, december elején érkezik a mozikba új fantasy-je, a The Shape of Water, amihez most egy új korhatáros előzetes érkezett. Érdekes módon a film "szörnye" elég nagy hasonlóságot mutat Abe karakterével... A The Shape of Water a hidegháború ideje alatt, 1962-ben játszódik egy szupertitkos, a kormány által üzemeltetett laboratóriumban.

Viszlát és kösz a halakat szavazatokat! Múlt hónapban megcsillant egy reménysugár azoknak, akik közel egy évtizede várnak a Hellboy folytatására: Guillermo Del Toro rendező 24 óra leforgása alatt 100.000 szavazatot kért a rajongóktól, cserébe pedig ígértet tett rá, hogy amennyiben elérik a célszámot, haladéktalanul megkeresi az érintetteket

Közel 10 év telt el a Hellboy 2. - Az Aranyhadsereg bemutatója óta, és a legtöbben már lemondtak róla, hogy valaha is fog készülni hozzá folytatás - Guillermo Del Toro azonban még nem adta fel a harcot. A rendező nemrég a Twitteren kérte meg a rajongókat, hogy erősítsék meg benne, hogy az eltelt évek ellenére továbbra is sokan vannak...

Raul Garcia luxemburgi-spanyol animációs rendező filmje Edgar Allan Poe öt ismert rémtörténetének különböző stílusú adaptációja. Az antológia egyes sztorijait olyan világhírű színészek, rendezők mesélik el, mint – az archív felvételről megszólaló – Lugosi Béla, Christopher Lee, Guillermo del Toro, Julian Sands, és Roger Corman.

Sötét erők fognak össze az emberiség ellen és az apokalipszis rettentő közelségbe kerül. A jók oldalán harcoló Pokolfajzatnak minden erejére szüksége van, hogy elfeledje: a rossz oldalon született, a Gonosz teremtménye.

Tartalom: Egy családi tragédiát követően az ambiciózus írónő (Mia Wasikowska) kétségbe esetten őrlődik a gyerekkori barátja (Tom Hiddleston) iránt érzett szerelme, és egy rejtélyes idegen férfi (Charlie Hunnam) iráni vonzalma között. A múltja szellemei elől menekülve kiköt egy házban, amely lélegzik, vérzik… és emlékezik.

Guillermo del Toro a Tűzgyűrű után ismét a rendezői székbe ült, s ezúttal visszatért ahhoz, amihez a legjobban ért: a misztikus, gótikus horror műfajához. Bár a H.P. Lovecraft klasszikus horrorsztorija adaptációjának, Az őrület hegyeinek jobban örültünk volna, első ránézésre a Bíborhegy is sokat ígérő, gyönyörűen fényképezett, és igazi sztárszereposztással bír: Mia Wasikowska, Jessica Chastain, Tom Hiddleston és Charlie Hunnam brillírozik a főbb szerepekben. A borzongás garantáltnak tűnik, de a film magyar bemutatójára még jó sokat kell várni: október 15-én kerül a hazai mozikba. Addig is nézzük meg a magyar feliratos és a legújabb eredeti nyelvű előzetest!

Miközben sikeresen visszahódították otthonukat Smaugtól a sárkánytól, Zsákos Bilbo és barátai akaratlanul is halálos veszedelmet szabadítottak a világra. A dühöngő Smaug nőket és gyerekeket sem kímélve támad Esgarothra, a Tóvárosra. Mindeközben a visszaszerzett kincsektől megrészegült Tölgypajzsos Thorin Bilbo erőfeszítései ellenére hátat fordít barátainak és elárulja őket. Ennél azonban jóval nagyobb veszélyek is leselkednek a hobbitra és barátaira. Bár kizárólag Gandalf tud róla, Szauron szörnyű tervet forral...

Guillermo Del Toro új, The Strain című tévésorozata (jóféle víruskitöréses/vámípros szériának ígérkezik, július 13-án érkezik az első része) promotálása közben röviden kitért a sokak által várt Tűzgyűrű folytatásról is. "Nagyon keményen dolgozunk rajta Zak Penn-nel. Már több hónapja dolgozunk rajta titokban. Találtunk egy remek csavart a sztorihoz.

Egy, a Tűzgyűrű DVD és Blu-ray megjelenése kapcsán adott interjú alatt Guillermo del Toro rendező elárulta, hogy bár a projekt még nem kapott zöld utat, Travis Beacham-mel közösen már írják a Tűzgyűrű 2. forgatókönyvét. "Már írjuk a folytatást. Travis Beacham és jómagam írjuk, úgyhogy aktív a projekt. A döntés, hogy zöld utat kap-e vagy sem, pedig már határozottan az én hatáskörömön kívül esik.

Közösségi oldalak

16,305RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
27,168FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések