hétfő, január 22, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Grindhouse"

Címke: Grindhouse

A Nova Scotia rendezője, Jason Eisener még képregénybolti eladóként dolgozott, amikor elkészítette a Grindhouse stílusú ál-trailerét a Hobo with a Shotgun filmnek, amit be is nevezett a 2007-es SXSW kezdő művészeknek létrehozott zenei, filmes és interaktív fesztiválra - és nyert is vele. A rövidfilm ezután Quentin Tarantino és Robert Rodriguez Halálbiztos filmjének promóciójában is részt vett, Eisener pedig reménykedett benne, hogy egész estés mozifilm is készülhet alkotásából. Bizony lesz, az Ain't It Cool News szerint már holnap kezdődik a gyártás...

Hamarosan véget ér az év, és egyben az évtized is, így lassan jönnek a különböző filmes listák. A Hollywood Reporter össze is állított néhányat az elmúlt 10 év filmes terméséből. Első ezek közül az utóbbi évtized, tehát a 2000-es évek tíz legnagyobb mozis bukása. Ha csak a számokat nézzük is látszik, hogy a listán valóban hatalmas bukták vannak, de a Hollywood Reporternél nem csak a profitot figyelték, hanem egy szubjektív listát állítottak össze olyan filmekből, melyek szerintük nemcsak, hogy nem teljesítették a magas elvárásokat, hanem egyben olyan alkotások, melyek inkább csak megalázták a filmművészetet és csalódást okoztak a közönségnek.

Robert De Niro is szerepelni fog a Robert Rodriguez rendezésében készülő Machete filmben. Akik látták a Terrorbolygót, azoknak biztosan megakadt a szeme a film előtt leadott 2,5 perces, Danny Trejo főszereplésével bemutatott akciódús filmelőzetesen. Nem sokkal később kiderült, hogy az egész csak kamu - egy ál-trailer, amiből sosem fog film készülni.

Közösségi oldalak

16,344RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,813FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés