kedd, november 21, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Gravitáció"

Címke: Gravitáció

Múlt hét óta már DVD és Blu-ray formában is elérhető a tavalyi éve egyik legnagyobb sikert aratott filmje, a 10 Oscar jelölést kapott, Golden Globe, BAFTA és megannyi más filmes díjat kapott Gravitáció, melynek fő szerepeiben Sandra Bullock és George Clooney látható. A megjelenés alkalmából a film hazai forgalmazója jóvoltában most 2 db Gravitáció filmes csomagot sorsolunk ki, melyek 1-1 darab pólót és tollat tartalmaznak (képek a linkek alatt).

Amerika alig csökkenő lelkesedéssel repteti Bullock-ot és Clooney-t az űrben, esély sincs rá, hogy mostanság talajt fogjanak. A Gravitáció továbbra is szárnyal, szinte elérhetetetlen magasságokban. Tom Hanks és Paul Greengrass rendező közös projektje, a Phillips kapitány is elstartolt a héten. A hétvége egyik hatalmas buktája bizony a nagyon beharangozott Machete-jé! A Machete gyilkol a házimozizásban fogja igazán kiélni virágkorát, s nagy valószínűséggel a mozis pályafutásának ezzel befellegzett.

Az október első hétvégéje a tengerentúlon is a Gravitáció-t emelte a magasba, méghozzá jó magasra: az amerikaiak többsége tulajdonképpen csak a látványos űrkaland kedvéért ült be a moziba. A Warner Bros jó érzékkel hatalmas marketingkampányt indított a film reklámozásáért, kiemelve az igen kedvező kritikai fogadtatást (rottentomatoes: 98%, filmtrailer: 9,5/10!). A Vakszerencse ugyan bronzérmes helyezést ért el a toplistán, de eredményben messze a Gravitáció alatt kezdett: a Fox-nak talán nem igazán volt jó döntése a két filmet megversenyeztetni, főleg a kedvezőtlen kritikák tükrében (rottentomatoes: 8%).

Táncoltál már valaha az ördöggel sápadt holdfénynél? És nullgravitáción? Alfonso Cuarón a feszültségkeltés új szintjére vezet el, csak el ne engedd a "köldözsinórt", amivel a szkafanderéhez láncol téged! Jah, hogy ezt a filmet nem az űrben forgatták? Pedig úgy néz ki, sőt, ha veszed a bátorságot, és beülsz rá, magad is úgy érzed majd, mintha a nagy semmiben lebegnél. Egy biztos: mikor kikóvályogsz a moziteremből, nem lesz szükséged manikűrösre! Ez az a film, ami a címével ellentétben az égbe ránt! Kapaszkodj erősen! Ne...engedj... el!

A héten lesz a nemzetközi premierje Sandra Bullock és George Clooney főszereplésével készült Gravitáció sci-fi-nek (a magyar mozik is elkezdik vetíteni), ma pedig megérkezett a film végleges magyar előzetese is. A film az eddigi kritikái alapján meglehetősen jóra sikerült, még az igen keményen pontozó Rottentomaes-on 96%-os pozitív pozitív visszajelzést, átlagosan 8.8 pontot kapott.

Új trailert adott közre a stúdió Sandra Bullock és George Clooney főszereplésével készült Gravitáció című filmhez, amely két asztronauta űrben ragadását mutatja be. Ráadásul - tekintetbe véve a mozinézők elégedetlenségét a mai rossz szinkronok miatt - a forgalmazó bejelentette, hogy feliratosan küldi a hazai mozikba a filmet, ami csak 3D-ben és IMAX 3D-ben lesz megtekinthető. A film október 3-án kerül nálunk bemutatásra, egy nappal a tengerentúli premier előtt. Most pedig lássuk azt a trailert és az elkészült magyar posztert!

Végre kijött a Thor folytatásának, a Thor: Sötét világnak új, zsúfoltnak mondható külföldi plakátja - hamarosan érkezik az új előzetes is! -, már most érdemes jól bevizsgálni és csemegézni rajta. Az Orson Scott Card regénye alapján készült Végjáték is kapott egy nemzetközi posztert, ami már nem karakterposzter, a Paranoia korábbi, meglehetősen agyon photoshopolt arcai új felállásban láthatóak az új nemzetközi plakáton - ugyanolyan borzalmas, mint a régi, nem értem, miért azt variálják! -, s végül a várva várt Gravitáció nemzetközi IMAX plakátja is napvilágra került.

Nem sokkal az igen látványosra sikerült trailerek után itt a Cuarón-testvérek által írt, és Alfonso Cuarón által rendezett Gravitáció első magyar szinkronos előzetese. Sandra Bullock és George Clooney az űr sötétjében kettecskén maradnak, ám ez most nem ok a romantikára, sokkal inkább a félelemre és a rettegésre. Nem sok idejük van addig, amíg elfogy az utolsó korty levegőjük...

Dr. Ryan Stone (Sandra Bullock), a brilliáns egészségügyi mérnök a veterán asztronautával, Matt Kowalsky-val (George Clooney) vesz részt első világűrben történő küldetésén. Egy látszólag rutinfeladatnak tűnő űrsétán azonban beüt a katasztrófa: űrsiklójuk megsemmisül, Stone és Kowalsky pedig teljesen magukra maradnak a végtelen semmiben. A kommunikációs berendezéseikben lapuló csend arra utal, hogy minden kapcsolatot elvesztettek az Földdel, és semmi esélyük a menekülésre.

A mexikói Alfonso Cuarón a 2006-os Az ember gyermeke után - hál' Istennek! - újra sci-fit forgatott. A Sandra Bullock és George Clooney főszereplésével készült filmben két asztronauta marad egyedül szkafanderében az űr sötétjében. Az első előzetes után egy igen hatásos újabb trailer látott napvilágot, ami igazán sokat ígérőnek tűnik. A film október 3-án kerül a hazai mozikba. Mi mindenesetre ott leszünk rajta a premier napján!

Közösségi oldalak

16,224RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
250KövetőKövetés
24,239FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés
  • Ganta: Már a Nolan féle Batman után pihenőre kellett volna rakni szegény...
  • ingyombingyom: pfff… hát erre mi a sz*rt lehet mondani?! Affleck is...
  • Wayne: Nem rajongok az ilyen agyatlan látványfilmekért, se Dwayne Johnsonért,...
  • Ganta: Gondolom nagy zúzda lesz…. de értelme semmi. Nem értem minek ez...
  • kompi: Cserélve, köszi!
  • kompi: 🙂