hétfő, január 22, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Gráner József"

Címke: Gráner József

Gráner József A csodálatos univerzum 3D, az Autócsodák 3D, A kék bolygó 3D, Magyar várak és kastélyok 3D nagy sikerű rendezője továbbra sem ül a babérjain. Új 3D-s filmjében korabeli felvételek elevenítik fel az űrkutatás hajnalát, a rakétatechnika fejlődését és a Naprendszer meghódítását. Újra élhetjük az űrkutatás pillanatait: az első műhold fellövését, Gagarin utazását, az első Holdra lépést. Bepillanthatunk a modern űrhajósok mindennapjaiba, a Nemzetközi Űrállomás életébe, valamint látványos animációkkal felvillantja az űrkutatás jövőjét, elemzi a Mars meghódításának lehetőségét.

Gráner József új 3D-s munkája a Magyarország területén található várakkal és kastélyokkal ismertet meg bennünket. Az Autócsodák 3D, A csodálatos univerzum 3D és A kék bolygó 3D alkotójának korábbi munkái meglehetősen vegyes kritikai fogadtatásban részesültek, weboldalunkon 30as pár nevű hozzászólónk meglehetősen negatív véleménye olvasható tavalyról A csodálatos univerzum 3D hozzászólásai között. Reméljük, Gráner új filmje élvezetesebbre sikerül, és várjuk kedves Olvasóink véleményét Gráner új és korábbi munkáiról is.

Ez a teljesen magyar készítésű 3D-s film a csillagok közé repít minket, ugyanis Gráner József A csodálatos univerzum című érdekfeszítő, tudományos ismeretterjesztő mozija nem másról szól, mint a végtelen világűrről. A naprendszerbeli bolygók világát és az űrkutatást bemutató alkotás gyakorlatilag sík fotókból és animációkból állt össze mozgóképpé, és több mint egy évig tartott, mire elkészült a 47 percnyi anyag. A csodálatos univerzum már szűk körben bemutatkozott a nyáron, és a próbavetítéseket kitörő örömmel fogadta a nagykanizsai publikum...

Közösségi oldalak

16,344RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,815FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések

Gringo-2