kedd, november 21, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Gambit"

Címke: Gambit

Jópár év csúszás után végre bemutatót kapott a Channing Tatum főszereplésével készülő X-men spin-off, a Gambit: a film 2019. február 14-én fog érkezni a mozikba. A forgatás kezdete egyelőre nem ismert, de a premier dátum alapján legkésőbb jövő tavasszal neki kell ugraniuk a filmnek, úgyhogy hamarosan újabb infók várhatóak róla.

A X-men filmek egyik szereplője, Gambit önálló spin-off-ja egy ideje már szóbeszéd tárgyát képezni, és úgy tűnik, a Fox Mr. Sinister nevű mutánst akarja a film főgonoszának, a szerepre pedig nem más akar leszerződtetni, mint Daniel Craig-et.

Igaznak bizonyult az április közepén napvilágot látott hír, tegnap ugyanis Lauren Shuler Donner, az X-men producere hivatalosan is bejelentett, hogy Channing Tatum kapta meg Gambit szerepét. Ráadásul úgy néz, hogy nem csupán a 2016-re tervezett X-Men: Apocalypse-ban fog felbukkanni a karakter, de a korábbi cikkben is említett önálló Gambit projekt is meg fog valósulni

Channing Tatum jópár műfajban kipróbálta már magát, a vígjátéktól (21 Jump Street) a romantikus (Kedves John!) és az akciófilmeken (Az elnök végveszélyben) keresztül egészen a pikánsabb műfajig (Magic Mike) sok filmben szerepelt, azonban a szuperhősök (jól fizető) világába eddig még nem sikerült betörnie.

Lord Lionel Shabandar (Alan Rickman) impresszionista gyűjteményének kurátora, Harry Deane (Colin Firth) egy ravasz tervet eszel ki: elhiteti kapzsi főnökével, hogy meg tudja szerezni a Lord által mindig is áhított Monet festményt. Habár ez a Monet a tehetséges hamisító barátjának keze munkája. Harry beszervezi a csinos texasi rodeo királynőt, PJ-t (Cameron Diaz), aki szép kis summa ellenében igyekszik meggyőzni a Lordot, hogy nagyapja a II. világháborúban egy német galériából menekítette ki a festményt...

Angliában még idén novemberben, az európai régió már országaiban azonban nagy valószínűséggel csak jövő tavasszal fogják vetíteni a Michael Hoffman (Aztán mindennek vége) rendezésében készült Gambit bűnügyi vígjátékot, ami az azonos című 1966-os A gyalogáldozat remake-je. A film főszereplője Harry Deane (Colin Firth), egy magángyűjtemény kurátora...

Pontos bemutatója még nincs, de feltehetően 2013-ban fog csak a mozikba kerülni a CBS Films Gambit című bűnügyi vígjátéka, amelynek főszereplői, Colin Firth, Cameron Diaz és Alan Rickman most külön karakterposztereket kaptak. A film az 1966-os azonos című (magyarul A gyalogáldozat címet kapta), Shirley MacLaine és Michael Caine főszereplésével készült film remake-je, a forgatókönyvet a Coen tesók adaptálták, a rendezést pedig Michael Hoffman-re (Aztán mindennek vége) bízták.

X professzor színre lépése előtt a mutánsok magányos, önpusztító és zabolátlan életet éltek: nem fogadtak el semmilyen hatalmat maguk fölött. Amikor a Logan (Hugh Jackman) szerelme meghal, az első és egyetlen gondolata a bosszú, még akkor is, ha ellenfélle egyben testére is, akivel azonos képességeket birtokolnak: Victor Creed, (Liev Schreiber) alias Kardfog.

Közösségi oldalak

16,224RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
24,238FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés
  • Ganta: Már a Nolan féle Batman után pihenőre kellett volna rakni szegény...
  • ingyombingyom: pfff… hát erre mi a sz*rt lehet mondani?! Affleck is...
  • Wayne: Nem rajongok az ilyen agyatlan látványfilmekért, se Dwayne Johnsonért,...
  • Ganta: Gondolom nagy zúzda lesz…. de értelme semmi. Nem értem minek ez...
  • kompi: Cserélve, köszi!
  • kompi: 🙂