péntek, január 19, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "G.I. Joe – Megtorlás"

Címke: G.I. Joe – Megtorlás

A Joe-kat új filmjükben kegyetlenül lerángatják a földre. S ezalatt nem csupán az ellenfél rájuk mért csapását értem, hanem a rendezői koncepciót, amely szakít az első rész fantáziadúsabb megközelítésével, s a Joe-kat pusztán elit kommandóegységnek állítja be. Hol vannak az első rész grandiózus G.I. Joe-helyszínei, a többszintes kiképző-, és a hatalmas parancsnoki központ, a futurisztikus járművek és fegyverek, valamint a világ minden részéről érkező több ezer elitkatona? Mindez már a múlté, hiszen alig maroknyian élik túl a tisztogató akciót. Lássuk, hogy ez a mai trendibb, földhözragadtabb megközelítés jól áll-e a Joe-knak, nem beszélve a 4DX formátumról, amit mi is kipróbáltunk!

Tavaly nyáron került volna a mozikba a G.I. Joe: Megtorlás, ám a Paramount stúdió meghátrált, beijedhetett néhány 2012-es szörnyű, nem várt bukás miatt (pl. John Carter), ezért az akciófilmet kivették a premierek közül, majd átkonvertálták 3D-be. Észak-Amerikában ma mutatták be a produkció, az éjféli vetítéseken 2,25 millió dollárt gyűjtött össze...

A Paramount Pictures egy újabb színfalak mögött videót dobott ki az április elején mozikba kerülő G.I. Joe: Megtorlás-hoz - a videó középpontjában a Channing Tatum által megformált Duke áll, ami több, mint érdekes: az eddigi anyagokból az derült ki, hogy Duke a film elején a csapat legtöbb tagjával együtt elhalálozik...

Közel 1 év csúszással március végén végre tényleg érkezik a mozikba a G.I. Joe: Megtorlás, amihez most egy új karakterposzter, valamint 3 jelenet érkezett - a poszter és az első klip főszereplője is az első részben megismert Kígyószem /Ray Park/, akinek a jelek szerint ismét alkalma nyílik összecsapni a mostohatestvéréből legfőbb riválisává vált Viharárnnyal. Magyar bemutató: 2013. április 4.

Jó fél évvel az első etapot követően ismét mozgásba lendítik a G.I. Joe: Megtorlás gépezetét - elsőként egy új nemzetközi előzetes és egy poszter látott napvilágot a magyar mozikba 2013. április 4-én kerülő akciófilmhez. Az új részben a Duke (Channing Tatum) által irányított csapatot halálos csapdába csalják, a túlélő tagokra pedig őket hazaárulónak bélyegezve, az elnök parancsára indul hajtóvadászat.

Bár vagy fél tucat előzetest és rakás más anyagot is elkészített a Paramount Pictures a G.I. Joe: Megtorlás filmhez, mindenki meglepetésére tegnap bejelentették, hogy a június végére tervezett bemutatót közel egy évvel későbbre, 2013. március 29-re teszik át. Az ok az, hogy utólagosan 3D-be konvertálják a filmet, és elég időt akarnak hagyni az alapos munkához. "Alapos 3d munkát akarunk végezni, mivel mindannyian láttuk, hogy mennyivel fel tudja javítani a nemzetközi box office eredményeket. Jim Cameron a teljes Titanc filmet utólagos konvertálta át - és nézzétek milyen jól sikerült"...

A legutolsó G.I. Joe: Megtorlás hivatalos feliratos változata is elkészült (a filmet természetesen szinkronosan fogják adni a mozik), valamint két új nemzetközi posztert is kaptunk, melyek már az első rész szellemében készültek, azaz a jó és rosszfiúkat egymással szembeállítva ábrázolják. A magyar bemutató 2012. augusztus 23-án, közel két hónappal az amerikai premiert követően lesz.

Három új poszter: A szeptemberben mozikba kerülő Re5ident Evil: Retribution-ban Alice (Milla Jovovich) tovább folytatja harcát a T-vírus miatt zombivává vált emberiség megmentéséért, teaser trailer a link alatt; a G.I. Joe: Megtorlás első "normális" poszterének középpontjában természetes Dwayne Johnson áll, magyar bemutató 2012. augusztus 23....

A tegnap érkezett 2,5 perces G.I. Joe: Megtorlás feature trailer után az előzetes két nemzetközi változata is megérkezett - kicsit mindegyik különbözik a másiktól és mindkettő tartalmaz néhány eddig nem látott képkockát. Ahogy sokan már megjegyeztétek az eddig napvilágot látott anyagok kapcsán, minden jel arra mutat, hogy érdemes lesz beülni a mozikba, még akkor is, ha esetleg az első rész nem tetszett.

A legújabb 2,5 perces előzetes a G.I. Joe: Megtorlás-hoz - az eddigi legjobb. A G.I. Joe: A kobra árnyéka összesítésben 302 milliót hozott a jegypénztárakban, kíváncsian várjuk, hogy a gyakorlatilag teljes egészében lecserélt stáb, Dwayne Johnson-nal és Bruce Willis-szel az élen hogyan teljesít. Magyar bemutató: 2012. augusztus 23.

Hét darab karakter posztert dobott ki a Paramount Pictures a G.I. Joe: Megtorlás-hoz: Channing Tatum - Duke, Bruce Willis - Joe, Dwayne Johnson - Roadblock, Ray Park - Kígyószem, Byung-hun Lee - Viharárny, Elodie Yung - Jinx, valamint utolsóként de nem utolsósorban a Faran Tahir - Cobra Commander látható rajtuk.

Érkezett néhány új kép a 2012. augusztus 23-án mozikba G.I. Joe: Megtorlás-ból: Roadblock (Dwayne Johnson), Kígyószem (Ray Park), Jinx (Elodie Yung) és Lady Jaye (Adrianne Palicki) láthatók rajta. Érdekes módon az elvileg főszereplő tisztet betöltő Channing Tatum-ot még egy képen sem láttuk - vajon nem forgatta még le a jeleneteit, vagy csupán a stúdió gondolja úgy (szvsz jogosan), a Sziklával jobban el lehet adni a filmet?

Közösségi oldalak

16,345RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,786FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések

sicario-2-soldadovideo