hétfő, október 23, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "G.I. Joe 3"

Címke: G.I. Joe 3

Nem túl gyakran történik meg, hogy egyetlen színész kedvéért akár éveket is csúszik egy film, a G.I. Joe 3. esetében azonban minden jel arra utal, hogy ez fog történni. A G.I. Joe franchise 2009-ben indult útjára a G. I. Joe: A kobra árnyéka-val, a siker azonban kissé elmaradt a stúdió várakozásától, az igen magas költségvetés (175 millió) ellenére csak 300 millió dollárig jutott a film.

2016-ban érkezik a mozikba (A pontos bemutató egyelőre még nem ismert), de Lorenzo di Bonaventura producer már most elárulta, hogy a sorozat harmadik része a Dwayne Johnson által megformált Barikád karakterére fog fókuszálni. Channing Tatum azaz Duke karakterének visszatérésére egyre kevesebb az esély, bár az továbbra sem tisztázott hogy a G.I. Joe – Megtorlás elején látott jelenetben végül meghalt-e, vagy sikerült valahogy túlélnie.

Jelenleg is zajlik a CineEurope konferencia Spanyolországban, ahol a Paramount Pictures nemzetközi képviselője bejelentette a stúdió 2015-ös és 2016-os bemutatóterveit. A 2015-ös év nagy meglepetést (és túl nagy várakozásokat) nem okoz, azonban 2016-ban piszok erős évet zárhatnak, ugyanis a Transformers 5 mellett a G.I. Joe 3 és a Star Trek 3 is erre az évre van időzítve, de komoly potenciál van a listán szereplő Ben-Hur remake-ben is.

Miután a G.I. Joe – Megtorlás 375 milliós bevétellel zárt a mozikban, a stúdió be is jelentette, hogy Jon M. Chu fogja rendezni a G.I. Joe 3-at is, a forgatókönyv megírására pedig Evan Daugherty-t (Hófehér és a vadász), szerződtetik le. Bár a szereplőlistáról még semmit sem tudni, a rendezőt megkérdezték róla, vajon visszatér-e Channing Tatum, mint az osztag korábbi vezetője, Duke:

A Paramountnak megérte átkonvertálni 3D-be a G.I. Joe: Megtorlást, hiszen az emelt jegyárakkal többet kasszírozott, világszerte 365,5 millió dollárt gyűjtött össze a mozikban. Lorenzo di Bonaventura producer korábban már jelezte, hogy belevágnak a forgatásba és Dwayne Johnson is megemlítette, hogy benne lesz a harmadik részben

Húsvét hétvégéjére időzítette a forgalmazó a G.I. Joe: Megtorlás bemutatóját, és a számításaik nagyjából be is jöttek, ugyanis 40.5 millió dolláros eredménnyel minden idők második legjobb Húsvéti nyitóhétvégéjét (az első a 2010-es Titánok Harca 61.2 millióval) tudhatja maga mögött a film. És tekintve, hogy a 132 milliós összesített bevétel alapján a Paramount Pictures 400 millió feletti végeredményt vár...

Közösségi oldalak

16,150RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
248KövetőKövetés
23,839FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések

a viszkis képvideo

tron-3-hirek