hétfő, január 22, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "G.I. Joe 2: Retaliation"

Címke: G.I. Joe 2: Retaliation

Az agyatlan akciófilmek népes táborában a G. I. Joe – Megtorlás minden bizonnyal az élmezőnyben végezne. Siralmas egy felismerés, ez van. Sajnos, tudomásul kell venni, a hollywoodi film színvonalában már meg sem közelíti korábbi önmagát. De az is lehet, hogy én, mint darab néző butultam le annyira, hogy képes legyek elmenni erre a minősíthetetlen vacakra, amit a filmstúdiók urai hatalmas röhögés közepette köszönnek szépen.

Idén nyáron a G.I. Joe-k csapata Duke (Channing Tatum) vezetésével és néhány új taggal a fedélzeten ismételten az ördögi Zartan seregével néz szembe, aki egymás után elkezdte levadászni a titkos szervezet harcosait. A legújabb TV spot-ban igyekeztek a legkeményebb részekbe belenyúlni, reméljük, a filmben is sikerül akadás nélkül tartani ezt a kemény, pörgős tempót....

A sötét zsaruk 3. után a G.I. Joe 2: Retaliation előzetese is elkészült. A pontos tartalom még nem ismert, de annyi kiderült, hogy a Duke (Channing Tatum) által vezetett G.I. Joe csapat ismét Zartan-nal kénytelen szembenézni, akinek ezúttal a világ összes vezetőjét sikerül a befolyása alá vonnia...

Az Entertainment Tonight-nak abban a szerencsében volt része, hogy egy exkluzív meghívást kapott a G.I. Joe 2: Retaliation jelenleg New Orleans-an zajló forgatására, és kihasználva az alkalmat, meg is szólaltatta a főszereplők közül Dwayne Johnson-t, Adrianne Palicki-t és D.J. Cotrona-t. Videó a cikk végén. A G.I. Joe 2: Retaliation 2012. július 29-én kerül a mozikba, a rendező Jon M. Chu.

Bruce Willis-szel augusztus 9-én kezdődtek meg a tárgyalások a G.I. Joe 2. részében Joe Colton tábornok szerepével kapcsolatban. Azóta már Dwayne Johnson Roadblock-ként megjelent első hivatalos promóképe kapcsán úgy tűnt számomra, hogy filmes berkekben már Willist is a projekttel kapcsolatban emlegetik, sőt, az imdb is Colton tábornok szerepéhez kötötte. Mégis, Johnson tegnapi Twitter bejegyzésével kapcsolatban vehetjük úgy, hogy Willis valóban csatlakozott a produkcióhoz. A "The Rock" bejegyzésében testvérként üdvözölte Willist a stábban.

Nemrég még lőgyakorlat közben készült képek kerültek föl Dwayne Johnson-ról, amint egy Glock pisztollyal és egy M249-es gépfegyverrel (első két kép!) készül a G.I. Joe 2. részére. Most megérkezett az első hivatalos promó anyag, amint Roadblock-ként feszít a sivatagban (3. kép). A G.I. Joe 2: Retaliation Jon M. Chu (Step Up 2-3) rendezésében kerül a mozikba Bruce Willis (imdb-n már ott szerepel!), Dwayne Johnston és Channing Tatum főszereplésével 2012. június 29-én (USA).

Dwayne Johnson után könnyen lehet, hogy újabb akció-ikonnal gyarapodik a G.I. Joe 2: Retaliation szereplőgárdája: a Paramount Pictures ugyanis éppen Bruce Willis-szel folytat tárgyalásokat, aki "vénségére" lassan több filmszerepet kap, mint fénykorában. Ha sikerrel zárulnak a tárgyalások, Willist Joe Colton tábornokként láthatjuk majd a filmben - ő volt az, aki az 1980-as képregényben az egész G.I. Joe csapatot létrehozta, the ultimate freedom fighting force néven.

Közösségi oldalak

16,346RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,810FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések

a-felaldozhatok-4-hirek

Tomb Raider trailer #2video