szombat, január 20, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Fury"

Címke: Fury

Brad Pitt legújabb háborús filmjében Isten csontropogtató pörölyeként sújt le a Nagynémet Birodalom katonáira. Eszköze ehhez egy Sherman harckocsi és annak összeszokott legénysége, akik a pokol mélyére is követnék parancsnokukat. A Háborús fenevad (The Beast of War, 1988) óta nem került szélesvászonra igazi tankos háborús film, így valóban megérett az idő, hogy egy lánctalpas agyrázó csörömpöléssel robbantsa rá a háború véres-sáros naturalizmusát a sötét mozitermekre.

A Harag címet kapta, és a nemzetközi premierrel egyidőben, október 23-án érkezik a hazai mozikba a Brad Pitt, Shia LaBeouf, Logan Lermanés Jon Bernthal főszereplésével készült II. világháborús film. A rendező David Ayer (Az utolsó műszak, Szabotázs). Tartalom: A történet a II. világháború végén, 1945. áprilisában játszódik az európai hadszíntéren. A harcedzett őrmester, Wardaddy (Brad Pitt) Sherman tankjával és annak 5 fős legénységével egy halálos küldetést teljesítenek...

A Columbia Pictures végre bemutatta az első teljes előzetesét David Ayer író-rendező epikusnak ígérkező háborús filmjéhez, valamint egy, a főszerepet játszó Brad Pitt-et középpontba helyező poszter is napvilágot látott. A filmet október 24-én a britek láthatják először, magyar bemutatóról egyelőre nem szól a fáma. A Fury remek szereposztással bír, Pitt mellett Shia LaBeouf, Logan Lerman (á lá Percy Jackson) és az egyre felkapottabb Jon Bernthal is feltűnik benne.

A People magazinenak köszönhetőn két új kép érkezett a Brad Pitt, Shia LaBeouf, Logan Lerman, Michael Pena és Jon Bernthal főszereplésével készült Fury háborús filmhez, ami 2014. november 14-én kerül bemutatásra az amerikai mozikban. Az 1945. áprilisában játszódó sztoriban egy harcedzett Wardaddy becenevet kapott őrmester (Pitt) Sherman tankjával és 5 fős csapatával végzetes küldetésre indul az ellenséges vonalak mögé...

Íme, az első kép Brad Pitt és Shia LaBeouf közös világháborús akciófilmjéből, a 2014. november 14-én bemutatásra kerülő Fury-ból. A filmet Az utolsó műszak rendezője, David Ayer írta és rendezte, úgyhogy ajánlott darabnak tűnik így elsőre. A Fury története a II. világháború legvégén, 1945. áprilisában játszódik.

David Ayer, Az utolsó műszak alkotója a Fury II. világháborús akció-thriller előkészületein dolgozik. Brad Pitt után Shia Labeouf csatlakozott a filmhez, majd Logan Lerman is leszerződött a filmre. Ha esetleg valakinek kétségei lennének a két ifjú színész miatt le kell szögezni, hogy a rendező tudja hogyan hozza ki színészeiből a maximumot, így semmi ok az aggodalomra.

Közösségi oldalak

16,345RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,796FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések

Tomb Raider trailer #2video