péntek, január 19, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Foxcatcher"

Címke: Foxcatcher

1987-et írunk. Az olimpiai birkózó testvérpár, Mark és Dave Shultz javában készülnek a következő világbajnokságra és olimpiára. Mark egy nap telefonhívást kap a DuPont-vagyon örököse, John Eleuthére du Pont egyik emberétől, aki közli vele, hogy a milliomos szeretné meginvitálni otthonába egy rövid beszélgetésre. Mark a hatalmas, Foxcatcher néven ismert birtokra utazik, ahol du Pont felajánlást tesz neki: szponzorálná őt és testvérét, lakhelyet és komoly felszereltséggel rendelkező, tágas edzőtermet biztosítana számukra.

A leghihetetlenebb történeteket a valóság írja. A DuPont-vagyon örököse, John Eleuthére du Pont (Steve Carell) bolondos figura volt, de már a bolondság határán. Sőt, azon is túl, hiszen a paranoia és a skizofrénia tünetei is megmutatkoztak rajta. Mégis egy vegyipari óriáströszt vezetésére készült, bélyegeket gyűjtött, madártani könyveket adott ki, és rajongott a férfias sportokért - egy birkózócsapatot is támogatott. A közte és két olimpiai birkózó testvér (Mark Ruffalo, Channing Tatum) közti különös viszony alakulásáról szól ez a film...

Megérkezett az előzetes Bennett Miller (Pénzcsináló) újabb sport-központú filmdrámájához, ami december 20-án érkezik az amerikai mozikba. A megtörtént esetet feldolgozó Foxcatcher középpontjában egy olimpiai aranyérmes birkózó testvérpár, Dave Schultz és Mark Schultz (Channing Tatum és Mark Ruffalo) állnak, akiket John DuPont (Steve Carell), a DuPont vegyi birodalom zavarodott elméjű örököse által szponzorált Foxcatcher csapat tagjaivá válnak.

Közösségi oldalak

16,345RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,786FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés