csütörtök, november 23, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Fim"

Címke: Fim

Amerikában 1977–1983 között nagy sikerrel futott a CHiPs című sorozat, amelynek a középpontjában két motorosrendőr állt - na ebből készített Dax Shepard egy egész jónak tűnő vígjátékot, ami március végén már a mozikba is kerül az USA-ban.

A 2012-es, Karl Urban főszereplésével készült Dredd remake anyagilag ugyan megbukott - 50 milliós büdzséből cakk-pakk 35-öt sikerült visszahoznia - a kritikusok és a rajongók azonban szerették, így az elmúlt évek során többször is felmerült a folytatás eshetősége. Most úgy tűnik, még egy esélyt kaphat a franchise, ezúttal a tévében.

Örömmel értesítek mindenki, hogy hamarosan - 2011. október 27-én - a mozikba kerül a nagy sikert aratott Erőszakik alkotógárdájának új filmje, A guardista, egy erős vizuálitású, mitikus rezonanciájú film tele akcióval, költőiséggel és - az előző alkotáshoz hasonlóan - rengeteg fekete humorral. A film hazai forgalmazója, a Ristretto Distribution a bemutató alkalmából nyereményjátékot szervez, melyben három kérdésre kell válaszolni, majd a helyes választ beküldők között 3 db Erőszakik DVD kerül kisorsolásra.

Miután vasárnap bejelentették a rajongók körében elég nagy megdöbbenést kiváltó hírt, miszerint egy jóformán ismeretlen angol színész, Henry Cavill játszhatja el Superman szerepét Zack Snyder filmjében, rögtön terítékre került Lois Lane, az acélember szerelmének tárgya is. A What's Playing weboldal hírei szerint több toplistás színésznő is rajta van a stúdió listáján, mint pl. Jessica Biel, Kristen Stewart, Malin Akerman, Rachel McAdams vagy Dianna Agron, de a legesélyesebb közülük Jessica Biel...

Több forrásból is megerősítést nyert, hogy a múlt héten közzétett listán szereplő potenciális Superman-rendezők közül Zack Snyder lett a kiválasztott szerencsés, aki az acélember soron következő filmjét készítheti. A Deadline New York-nak alkalma nyílt egy rövid beszélgetésre a rendezővel, aki elárulta, hogy amint befejezte a Sucker Punch filmjének utómunkálatait, már ugrik is fejest a projektbe. "Hosszú ideje nagy rajongója vagyok Superman karakterének, egyértelműen a szuperhősök királya, ő az Egyetlen.

Ahogy minden eddigi Transformers filmnél, a harmadik résznél kiszivárgott a forgatókönyv: természetesen egyáltalán nem biztos hogy valódi, ha pedig az lenne, könnyen lehet, hogy koránt sem végleges. Szóval lehet SPOILER veszély, de lehet hogy valaki nagyokat röhög a markába... Sztori: Az Autobotok és az Álcák egy űrben zajló gigantikus csata közepén váratlanul visszakerülnek 1982-be - az első film idejébe - ahol Üstökös egy mesteri tervet készít elő. Bevezetésképp megsemmisíti a jövő(jelen)beli Megatront és megszerzi az Örök Szikrát...

Közösségi oldalak

16,233RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
250KövetőKövetés
24,261FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések