szerda, január 17, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Filmtrailer.hu"

Címke: Filmtrailer.hu

Szeretném figyelmetekbe ajánlani az oldal legújabb, reményeink szerint hamarosan oszlopossá váló tagját: Lánczos Norbertnek hívják, 26 éves és Miskolc mellett él, jelenleg szabadúszó. A végzettségét Logisztika szakon szerezte, ám évek óta komolyan foglalkoztatja őt a filmkritikák írása, ezt szereti csinálni, ez az életem. Elmondása szerint már régóta szeretne bekerülni egy filmes szaklap szerkesztőségbe, nagy álma továbbá, hogy filmforgatáson vehessem részt. Norbert pár napja jelentkezett nálunk...

Egy kis visszatekintés 2011-re, ami a filmtrailer.hu életében a korábbiaknál is fontosabb szerepet tölt be - nem csupán azért, mert olvasótáborunk rendületlenül tovább növekedett (2011-ben 3 807 154 látogatónk volt, ami a tavalyi adatokhoz képest közel 60%-os növekedés) hanem azért is, mert "szerkesztőségünk" az év folyamán egy újabb lelkes új taggal bővült. Miner és az az oldalon több mint egy éve publikáló Kenobi segítségével immár szinte minden mozikban futó filmről olvashattok kritikát - gyakran kettőt is. Miner nevéhez fűződnek a heti rendszerességgel megjelenő aktuális mozifilmek bannerei is, amelyeknek film adatlapjait is gyakran ő készíti. Kenobi nagy örömünkre egyéb, nagyobb lélegzetvételű, összefoglaló írásokat is készít, valamint (Norb sajnálatos távozása óta) aktívan besegít a DVD/Blu-ray részleg frissítésébe...

Transformers 3., Thor, Karib-tenger kalózai – Ismeretlen vizeken, Harry Potter és a halál ereklyéi (2. rész), Másnaposok 2., Alkonyat – Hajnalhasadás 1. rész... hosszasan lehetne sorolni az idei év nagy mozisikereit, és az év utolsó napjaiban rengetegen elő is rukkoltak listáikkal, amelyben sorrendbe szedik, melyik film tetszett nekik legjobban a 2011-es felhozatalból. Szavazzátok meg ti, a Filmtrailer.hu olvasói körében melyik filmek voltak a legnépszerűbb alkotások!

A nagy sikerrel futó Facebook DVD nyereményjáték után úgy gondoltuk, a nemrég létrehozott google + közösségi oldalunk tagjai előtt sem zárjuk el a nyerési lehetőséget - , ezért egy újabb, DVD nyereményjátékot hirdetünk meg, melynek keretein belül ezúttal Christopher Nolan hamarosan trilógiává bővülő Batman sorozatának első két részét, Batman: Kezdődik és A sötét lovag DVD-ket nyerhetitek meg.

Kellemes Karácsony Ünnepeket kívánunk minden kedves olvasónknak! A Filmtrailer.hu szerkesztősége Kompi, Kenobi, Miner

Örömmel tudatom mindenkivel, hogy mai nap a Filmtrailer.hu Facebook közössége elérte az 5000 főt, ami kiemelkedően magas szám a hazai filmes oldalak körében. A jubileum kapcsán úgy döntöttünk, egy nyereményjátékot indítunk útnak a dinamikusan bővülő közösség számára: minden egyes további 500. csatlakozónál - legközelebb 5500-nál - kisorsolunk egy szerencsés nyertest, aki a 2011-es felhozatal három nagy sikerű alkotása - Transformers 3, Másnaposok 2, Karib-tenger kalózai – Ismeretlen vizeken - közül választhat egyet, melyet a szerkesztőség díjmentesen kipostáz neki.

Közösségi oldalak

16,344RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,769FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések