szerda, október 18, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Fel!"

Címke: Fel!

Az Amerikai Producerek Céhe (Producers Guild of America) győztest hirdetett a saját díjátadóján, a 2010-es Producers Guild Awards-on. Három kategóriában választják ki az előző év legjobb producereit: legjobb játékfilm, legjobb animációs- és legjobb dokumentumfilm. A legfőbb díjat, vagyis a legjobb játékfilmet istápoló producernek járó elismerést A bombák földjén stábja, vagyis Kathryn Bigelow, Mark Boal, Nicolas Chartier és Greg Shapiro vehették át...

A 10 éves Colby Curtin egy nagyon ritka, az ereket megtámadó daganatos betegségben szenvedett már három éve, állapota már annyira súlyosra fordult, hogy teljesen ágyhoz kötötté vált, az orvosai szerint már csak hetei voltak hátra rövidke életéből. Colby egyetlen kívánsága az volt, hogy láthassa a Pixar új mesefilmjét, a Fel!-t, ám ideje rövidsége miatt egy kisebb csodára lett volna szükség, hogy valóra is váljon.

Második hete vezeti az Box Office listákat Pixar új animációs filmje, az Uo /Fel!/ összbevétel tekintetében 137 milliónál jár. Carl Fredricksen, a 78 éves lufi kereskedő nagy kalandjára sajnos elég sokat kell várni a magyar nézőknek, ugyanis a forgalmazó - érthetetlen okokból - október 11-re tűzte ki a magyar bemutatót.

A Walt Disney/Pixar új animációs rajzfilmjének főszereplője Carl Fredricksen, egy 78 éves légballon kereskedő. Carl egész életében a "nagy utazásról", bolygónk titkainak felfedezéséről álmodozott, de koránál fogva már úgy gondolja, eljárt felette az idő. Egy napon azonban akár hurrikánként betör az életébe Russel, egy nyolc éves kis kalandor, és Fredricksen úgy dönt, valóra váltja néhai szeretett felesége álmát és elutazik Dél-Amerikába a Föld legnagyobb vízeséshez: a Paradise Falls-hoz.

Közösségi oldalak

16,138RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
248KövetőKövetés
23,744FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés