szerda, november 22, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "FBI"

Címke: FBI

Újabb fotókat találtunk Clint Eastwood új filmjéből, a J. Edgarból. Az Entertainment Weekly hivatalos anyagain kívül a világhálón is számtalan nem hivatalos felvétel kering a film forgatásáról. Az életrajzi történeten alapuló sztori az FBI legelső, hírhedett igazgatójáról szól, akit Leonardo DiCaprio kelt életre. A J. Edgar-t látatlanban Oscar díj gyanús alkotásnak nyilvánították a hozzáértők. A filmet november 9-én mutatják be Amerikában...

Napvilágot látott az első fotó Clint Eastwood új életrajzi filmjéből, az USÁ-ban 2011. november 9-én bemutatásra kerülő J. Edgar-ból. A képen Leonardo DiCaprio látható J. Edgar Hoover-ként. Hoover 1924-ben lett a Bureau of Investigation (Nyomozóiroda) igazgatójává és egészen az 1972-ben bekövetkezett haláláig meg is maradt a posztján. Az iroda neve 1935-ben változott Szövetségi Nyomozóirodává, azaz a legendás FBI-já.

Megjelentek az első képek Clint Eastwood készülőben lévő filmjéből, a J. Edgarból. Az életrajzi dráma az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda, vagyis az FBI első igazgatójáról, J. Edgar Hooverről szól, akit Leonardo DiCaprio formál meg. Hoover komoly szerepet játszott az FBI megalapításában, még 1935-ben, melynek a vezető szerepét is elvállalta. Ezt a tisztséget végül majd 40 éven keresztül, 1972-ben bekövetkezett haláláig birtokolta. Bár sokat tett az FBI fellendítéséért, de Hoover megítélése igen kétes volt, és rengeteg kritikát kapott...

Hét film klipet láthatunk a Michael Mann rendezésében, Johnny Depp és Christian Bale főszereplésével bemutatásra kerülő Közellenségek-ből. A hosszú évek óta legigéretesebb gengszterfilm az 1930-40-es években játszódik, a bűnözés és bűnüldözés hőskorszakában, és két legendás alak, John Dillinger és Melvin Purvis FBI ügynök az idők során személyessé váló harcát mutatja be.

A Yahoo! Movies jóvoltából megnézhetjük az első film klipet Michael Mann Közellenségek című filmjéből. A jelenetben egy kis lövöldözést láthatunk klasszikus gengszterstílusban: Melvin Purvis (Christian Bale) FBI ügynök egy rajtaütést eszközöl egy házon, ahol John Dillenger (Johnny Depp) és bandája rejtőzik.

A főszereplők saját posztere Michael Mann (A bennfentes, A királyság, Szemtől szembe) új gengszterfilmjéből a Közellenségek-ból. A film Brian Burrough “Amerika legnagyobb bűnözési hulláma és az FBI megszületése 1933-43-ig” című regénye nyomán készült, és két legendás alak, John Dillinger ( Johnny Depp) és Melvin Purvis FBI ügynök (Christian Bale) személyessé vált párharcát mutatja be.

Johnny Depp és Christian Bale feszül egymásnak Michael Mann új gengszterdrámájában, Amerika első számú közellensége és az FBI első számú ügynöke bőrébe bújva. Két új TV Spotot láthatunk, "Resist" és "Face to Face" címekkel. A magyar bemutató dátuma 2009. július 16.

Közösségi oldalak

16,233RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
250KövetőKövetés
24,248FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések