csütörtök, november 23, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Fantasztikus Négyes"

Címke: Fantasztikus Négyes

A középszer mezsgyéjén poroszkáló kezdés után a Fantasztikus Négyes reboot meredek lejtmenetbe csap át, hogy megfossza nézőit a katarzistól, saját magát pedig a méltóságtól. Azt csak a bennfentesek tudhatják, hogy a filmre a rendező, Josh Trank vagy a Fox Stúdió szórta-e az első lapát földet, mi nézők fogjuk viszont az utolsót. R.I.P. F4!

Simon Kinberg producer ígéretéhez híven meg is érkezett az első előzetes a Fantasztikus Négyes reboot-hoz, amely teljesen új alapokra helyezi a régóta ismert szuperhős csapatot. A film középpontjában négy ifjú áll, aki egy veszélyes alternatív univerzumba teleportálnak, ami sokkoló módon megváltoztatja testüket....

A 20th Century Fox szóvivője a The Wrapnak elárulta, hogy a Fantasztikus Négyes reboot forgatása Louisianában fog zajlani Vancouver helyett. A stúdió azért döntött így, mert Louisianában a törvényhozók átalakították némileg a filmekre vonatkozó szabályokon, ami a filmesek számára sokkal vonzóbbá tette a területet, olcsóbban, kedvezőbb adófeltételekkel forgathatják a produkciókat és további kedvezményeket kapnak, ha helyieket szerződtetnek munkaerőnek.

Reed Richards álma, hogy megfejtse az ember genetikai kódját. Ehhez elfogadja riválisa, a mágnás Victor von Doom segítségét, hogy űrexpedíciót vezessen egy kozmikus vihar közepébe. A kísérleti űrutazás majdnem halálosan végződik, de a legénység szerencsés módon túléli a sugárzást, viszont testük különleges változásokon megy át. A csapat vezetője, Reed a mutáció után képes lesz megnyújtani végtagjait, barátnője, Sue Storm erőteret tud generálni maga köré, és láthatatlanná tud válni, testvére, Johnny lángra tudja lobbantani a testét és képes manipulálni a tüzet, míg a gép pilótája, Ben Grimm teste szuper erős, sziklaszerű anyaggá változik.

Közösségi oldalak

16,233RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
250KövetőKövetés
24,261FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések