vasárnap, november 19, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Escape from Planet Earth"

Címke: Escape from Planet Earth

A történet a Baab nevű bolygón kezdődik, ahol a mindenki által csodált űrhajós, Scorch Supernova (eredeti hangja Brendan Fraser) a kék földönkívüli népesség ünnepelt nemzeti hőse. A merész mentőakciók mestere, Scorch kihajózik idétlen testvérével, Gary-vel (eredeti hangja Rob Corddry), hogy utánanézzenek egy segélykérő üzenetnek, amely a sokatmondó Baljós Bolygóról érkezett. Mondanunk sem kell, hogy e bolygó nem más, mint a mi jó öreg planétánk, a Föld.

Jócskán volt mit nézni az amerikai mozikban a hétvégén, ám a legnagyobb várakozás egész biztosan Bruce Willis Die Hard – Drágább, mint az életed filmjét övezte, főképp, mivel az elmúlt hetekben már több korabeli kollégájának filmje (Erőnek erejével, Bullet to the Head) is óriásit bukott. Így lenne ez a Die Hard 5-tel is, ha az európai piac nem mentette volna meg...

A The Weinstein Company új 3D animációs filmjének főszereplője Scorch Supernova (Brendan Fraser), a Baab bolygó elismert asztronautája, egy igazi nemzeti hős, aki hihetetlen meneküléseiről híres. Egy nap Scorch-ot a BASA főnöke, Lena (Jessica Alba) egy kiemelten veszélyes bolygóról érkező SOS jelről értesíti, és a hős testvére Gary (Rob Corddry) figyelmeztetése ellenére beleveti magát a kalandba - és egyenesen belesétál az ördögi Shanker (James Gandolfini) csapdájába.

Közösségi oldalak

16,218RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
250KövetőKövetés
24,204FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés