kedd, január 23, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Emlékmás"

Címke: Emlékmás

A filmstúdiók vezetői nagyon sokat vártak az idei nyártól, mégis csalódniuk kellett. Ugyanis az eredmények a jegyeladások tükrében pont az ellenkezőjét vetítik előre: az idei nyár az elmúlt 20 év legalacsonyabb eredményét termelte ki. Papíron még úgy tűnt, hogy 2012 abszolút rekordokat döntögető eredménnyel kecsegtet – nyilatkozta egy nevén nem nevezett elemző.

Továbbra is sikerült megőriznie az első helyét a A sötét lovag – Felemelkedésnek, a hétvégén begyűjtött 36,4 millióval - összesítésben 733 milliónál tart Christopher Nolan trilógiájának záró része, ami ugyan nem fogja elérni A sötét lovag 1 milliárdos bevételét, de minden tekintetben méltó zárása a fejezetnek. Batman sikere egyúttal az Emlékmás kudarcát is jelenti: a 125 millió dolláros büdzséből készült remake-re mindössze 26 millió értékben váltottak jegyet, ami csinos kis buktát vetít előre...

2012. augusztus 16-án 3D-ben érkezik a magyar mozikba az Emlékmás sci-fi - az IMAX előezetes magyar változata is megérkezett hozzá. Hivatalos szinopszis: A megvásárolható álommal végre elérhetővé válik a régi vágy: a világ olyan, amilyennek akarjuk. Csak ki kell fizetni. Isten hozott a Rekallnál, annál a cégnél, amely az álmokat emlékekké változtatja! Douglas Quaid (Colin Farrell) egyszerű gyári munkás - bár szereti gyönyörű feleségét (Kate Beckinsale), mégis valami többre vágyik a nyomasztó hétköznapoknál. Jelentkezik egy ígéretesnek tűnő vakációra: kéri, lássák el egy szuperkém emlékeivel.

Egy remek színfalak mögött videó, egy kissé amatőrnek tűnő új poszter és az első jelenet is megérkezett a Sony Pictures Emlékmás remake-jéhez, amit 2012. augusztus 3-án kezdenek el vetíteni az amerikai mozik (Hozzánk két héttel később érkezik). A sztori-videóban eddig nem látott jelenetek kíséretében a film főszereplőinek kommentárjával ismerhetjük meg a történet fő vonalát. Tartalom: Isten hozott a Rekall vállalatnál, a cégnél, amely az álmaidat valódi emlékekké alakítja. Douglas Quaid (Colin Farrell) egyszerű munkás

Újabb, több mint 2,5 perces előzetes érkezett az augusztus 16-án mozikba kerülő Emlékmás filmhez. Colin Farrell úgy tűnik a jobbik formáját hozza, így egy izgalmas kis akció-sci-fi vár ránk, amelyben tényleg nehéz lesz eldönteni, hol ér véget a valóság és hol kezdődik a képzelet. Végleges korhatárbesorolása még nincs a filmnek, de az eddigi anyagok alapján nagy valószínűséggel 16+-ot fog kapni.

Mondd el, miről fantáziálsz és mi valóra váltjuk - ez a Rekall vállalat szlogenje és egyben az Emlékmás film víruskampányának mozgatórugatója. Összesen már hat poszter van a legnépszerűbb álmokat összegyűjtő kampányban: futballsztár, űrhajós, popsztár, kőgazdag üzletember és persze a kihagyhatatlan bombanők... Te milyen álmodból csináltatnál emlékeket, ha lehetőség lenne rá? Magyar bemutató: 2012. augusztus 16.

A Sony Pictures néhány új képet dobott ki az augusztusban mozikba kerülő Az emlékmás reboot-hoz - a főszereplő Colin Farrell, valamint Kate Beckinsale és Jessica Biel látható rajtuk, előbbi a főszereplő Douglas Quaid feleségét, utóbbi pedig a lázadók egyik tagját alakítja a filmben. Ha nem is ez lesz az év sci-fi-je - egyértelműen a Prometheusé a cím - de egész jónak ígérkező alkotás.

A nemrég érkezett félperces trailer-preview után a Columbia Pictures elkészítette az Emlékmás /Total Recall/ remake első igazi poszterét, rendes mozis és mozgó változatban is. Vasárnap érkezik a teljes trailer - feltéve, hogy nem egy előre kifundált április 1-jei tréfának vagyunk az áldozatai - , augusztus 3-án pedig a film.

A Columbia Pictures egy 30 másodperces trailer preview-t hozott nyilvánosságra az augusztus 3-án mozikba kerülő Emlékmás /Total Recall/ remake-hez: a teljes trailer április 1-jén, vasárnap kerül vetítésre az ABC csatornán a Miami Heat - Boston Celtics kosármeccs alatt - és feltehetően pár perccel később az összes filmes oldalon. Tartalom: Isten hozott a Rekall vállalatnál, a cégnél, amely az álmaidat valódi emlékekké alakítja...

2011. márciusában, Torontoban fogják elkezdődni az Emlékmás /Total Recall/ remake forgatását - számol be a THR. A torontoi székhelyű Pinewood Studios épp a közelmúltban vett fel egy igen tekintélyes összegű, 34,5 milliós kölcsönt, azzal céllal, hogy a fejlesztései révén minél több nagy költségvetésű filmet csábítson át Vancouverből és Los Angelesből magához - az eredmény meg is lett. Az Emlékmás remake a hírek szerint 200 milliós költségvetésből fog gazdálkodni, ezzel a legdrágább Torontoban készült film lesz...

- Lesz folytatása a Haunting in Connecticut horrorfilmnek, mivel az első rész vártnak megfelelően teljesített, 55 millió dollárt hozott Amerikában. A második rész címe Haunting in New York lesz és a 2006-ban a Discovery Channelen bemutatott A Haunting: The Diabolical dokumentumfilmen fog alapulni. Ha ez is sikeres lesz, akkor jön a harmadik felvonás, aminek a címe Haunting of Georgia lesz. Az eredeti mű vérfagyasztó - és igaz történeten alapuló - film a Campbell család kétségbeesett küzdelméről egy természetfeletti, sötét erővel.

Közösségi oldalak

16,343RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,817FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések

Gringo-2

Tomb Raider trailer #2video