péntek, november 24, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Elrabolva 3"

Címke: Elrabolva 3

A folytatásos filmekkel az a probléma, hogy néha nem kapcsolódnak jól az egyes részek egymással. Nincs kapocs közöttük, sokszor nem elég ha csak a szereplők azonosak a folytatásban, a történetnek is illeszkednie kell az előző részhez. Ezzel a filmmel is ez volt helyzet. A két főszereplőn kívül semmi sem fűzte ezt a harmadik részt a két előzőhöz.Tovább megyek. Ennél rosszabb a helyzet. Az első rész után le kellett volna állniuk. A második epizódnál ugyanis találtak még egy vékony fonalat, egy laza kapcsolódási pontot, de sajnos ezen is érezni lehetett az izzadságszagot.

Bryan Mills (Liam Neeson) volt CIA-ügynök számára a legfontosabb küldetés mindig is a családja védelme volt. Mikor már azt hitte, minden ellenségével leszámolt, és sötét múltja nem érheti utol, egy váratlan esemény teljesen felborítja addigi nyugodt életét. Volt feleségét holtan találja otthonában, és minden bizonyíték az ő bűnösségére utal. Miközben a vérprofi Mills mindent bevet, hogy megtalálja és kiiktassa a valódi bűnösöket, a nyomába ered egy elszánt nyomozó (Forest Withaker), valamint a CIA és az FBI.

Pár képet és hírt követően a 20th Century FOX közzétette az első (exkluzív) előzetest a Liam Neeson főszereplésével készülő Elrabolva 3-hoz (Tak3n), amely 2015 január elején érkezik a mozikba (reméljük a hazaiakba is). Tartalom: Bryan Mills ex-kormányügynök élete gyökeres fordulatot vesz, amikor meggyilkolnak valakit otthonuk közéleben, az elkövetéssel pedig őt vádolják.

z USA Today jóvoltából megérkeztek az első képek az Elrabolva 3-hoz - Liam Neeson, Maggie Grace és Forest Whitaker látható rajtuk. A népszerű franchise harmadik részében Bryan Mills üldözött vaddá változik, és ezúttal nem csupán a rosszfiúk, de a törvény emberei is a nyomába erednek....

strong>Luc Besson egy ideje ráállt a könnyen és gyorsan összehozható akciófilmek forgatókönyvek megírására. Az utóbbi idők legnagyobb sikere az Elrabolva akciófilm volt, amely gyakorlatilag elindította Liam Neesont az akcióhős pályán. A film nem csak kasszasiker volt, de a kritikák sem húzták le. Besson Olivier Megatonnal megcsinálta az Elrabolva 2-t, amely szintén hatalmas bevételt termelt. Csak 45 millió dollárba került és 378 millió dolláros jegybevételt hozott.

Bár Olivier Megaton rendező és Liam Neeson egyaránt azt mondták, nincsenek tervek az Elrabolva 2. folytatására, Luc Besson producer tisztában volt vele, hogy sikeres mozibemutató esetén a stúdió újabb rész akar majd követelni, és mindössze annyit tett közzé, hogy igen nehéz lenne rávenni Neeson-t egy újabb részre, és hogy a karakter története szerinte véget ért. Most hogy ez megtörtént (50 milliós nyitóhétvégét produkált a film), Robert Mark Kamen forgatókönyvíró elárulta, hogy a Fox már most bejelentette az igényét a harmadik részre...

Közösségi oldalak

16,234RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
250KövetőKövetés
24,274FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés