Címkék Ezekkel megcímkézve: "előzetes"

Címke: előzetes

Megérkezett az első előzetes a DreamWorks legújabb animációs filmjéhez, a Captain Underpants: The First Epic Movie-hoz, ami egy 20 nyelvre lefordított, több mint 70 millió példányban eladott regénysorozaton alapul. A mozifilm június 2-án kerül az amerikai mozikba.

A Baywatch című sorozatból komoly mozifilmet készíteni igazi öngyilkos küldetés lett volna, a hamarosan érkező új film azonban szerencsére meg sem próbálja ezt: izig vérig vígjáték lesz, méghozzá a korhatáros kategóriában. Rossz hír a filmre váróknak, hogy jelen pillanatban úgy tűnik, a hazai mozikba jókora késéssel fog csak megérkezni az alkotás, a május 17-ei USA premier ellenére a hazai forgalmazó július 13-at célozta meg.

Maureen Párizsban élő fiatal amerikai nő, aki hírességek ruhatárát állítja össze. Természetfeletti képességei vannak: szellemekkel lép kapcsolatba, köztük ikertestvérével, Lewisszal, aki nemrég hunyt el. Maureen telefonjára egy nap titokzatos üzenetek kezdenek érkezni egy ismeretlentől.

Stefan Zweig hírnevének csúcspontján, 1936-ban emigrációba kényszerült. Egyik percről a másikra elvesztette hazáját és ettől kezdve képtelen volt újra otthon érezni magát a világban. A film egy menekült története – egy hajdani menekülté, aki ma a világ egyik legtöbbet olvasott németnyelvű írója. „Úgy vélem, hogy az útlevelek és az országhatárok egyszer majd a múlté lesznek. Kétlem ugyanakkor, hogy ezt mi magunk még megérnénk.” – fogalmazza meg reményeit Európa jövőjéről Zweig a filmben, akinek Sakknovella című, nálunk legnépszerűbb írása már az emigráció éveiben született.

Kaliforniában mindig süt a nap. Valamint lopják az autókat, akadályozzák a mentősöket, míg mások túl gyorsan száguldoznak vagy lerobbannak a sztrádán, esetleg eltévednek, elvesznek, elrabolják őket… De azért van a sztrádarendőrség, hogy ilyen esetekben a helyszínre siessen. És azért van a sztrádarendőrség két leggyorsabb, legtöbbet dumáló, legbalhésabb motoros zsaruja, hogy mindig először érkezzen a helyszínre, és szükség szerint bevesse magát: szereljen, szeressen, üldözzön és nyomozzon…

A Pixar animációs filmjei az elmúlt években elég vegyesen szerepeltek - volt, amelyik kirobbanó sikert aratott mind a kritikák, mind a bevételek tükrében (Pl. az Agymanók), ám akadt olyan is, ami nem igazán hozta a elvárt szintet egyik területen sem, lásd a Dínó tesó-t. A legújabb, Coco címet kapott animációs filmjüket sokáig teljes titoktartás övezte, ám a pár hónapja napvilágot látott első képek és szinopszis mellé most végre megérkezett az első előzetes is.

A korábbi rövidke változat után most egy 3 percnél is hosszabb előzetest kapott a Halálos Iramban 8., ami szinte napra pontosan egy hónap múlva érkezik a mozikba. Az előzetesben immár teljes egészében megcsodálhatjuk, amint Dom (Vin Diesel) saját korábbi "családja" ellen fordul, szemmel láthatólag nem törődve azok testi épségével sem. Hogy mi áll a dolog hátterében, mivel tartja a markában az ördögi Cipher (Charlize Theron) és vajon meddig fajul el a konfliktus, hamarosan megtudjuk....

Idén januárban elég aggasztó hírek jelentek meg a nyáron mozikba kerülő Wonder Woman-ről, ám a legújabb előzetes alapján - és igazából az eddigieken sem - nem úgy tűnik, hogy komoly probléma lenne a filmmel.

Idén nyáron - egészen pontosan június 22-én - ötödik alkalommal térnek vissza Michael Bay által vászonra vitt Autobotok, A Transformers: Az utolsó lovag-gal pedig a készítők ígérete szerint egy új fejezet kezdődik a kissé már ellaposodni látszó sorozatban.

Közeleg a nagy nap! Négy gyerek, a világ négy távoli pontján, egy olyan kivételes nap előtt áll, amely fordulópontot jelent majd az életükben. Hónapokon, éveken keresztül, kitartó és alázatos munkával, tanulással készülnek az eseményre, amely időpontja hamarosan elérkezik. Mindannyian tudják, hogy ezen a különleges napon nyújtott teljesítményük örökre megváltoztathatja az életüket. A felkészülés meghatározza a mindennapjaikat. Céltudatosság, fegyelem és a rendszeresség szabja meg az életük minden pillanatát.

Néhány párizsi fiatal megelégeli azt a társadalmat, amelyben élnek. A különböző társadalmi és szociális hátterű fiatalok közös tervet eszelnek ki: bombát szeretnének robbantani a metropoliszban. A bombatámadás előtti estét közösen töltik el, menedéket találva egy bevásárlóközpontban. A közösen eltöltött éjszaka során kezdetét veszi végzetes tervük megvalósítása…

Hubert Jacquin, az egykoron megbecsült szülészorvos a magányos nyugdíjasok ingerszegény életét éli. Nemrég köszönt el munkahelyétől és szeretett felesége is a közelmúltban hunyt el. A teljes apátiából barátja, Samuel próbálja megmenteni, nem sok sikerrel. Hubert, ellenállva minden kísérletnek, inkább a Párizs belvárosában található hatalmas, négy hálószobás lakása biztonságát választja. Kedvenc pékségében is aggódva figyelik elmagányosodását, ahol végül rábeszélik, fogadjon fel egy házvezetőnőt. Csakhogy a házvezetőnő helyett egy albérletet kereső telefonszámát hívja fel.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,576RajongókTetszik
1,475Feliratkozó+1
246KövetőKövetés
20,824FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Adranw: Es akkor john connort eljatszhatja egy hatodik szinesz is. Az a gond...
  • Tibo: Én is kíváncsian várom. Jöhet bár mennyi rész csak jó legyen.
  • Hiroshi: Emlékszem hányszor mondta Cameron, hogy ez egy számára befejezett...
  • Tibo: Igen lehetne egy új kiválasztott története.
  • imotamen: Gondolom arra gondoltak, hogy mivel a korábbi trilógiába azt hiszem...
  • László: Már régóta rajongója vagyok ennek a filmnek. Szerintem ha csak a film...
  • Népszerű bejegyzések