kedd, január 23, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Eat Pray Love"

Címke: Eat Pray Love

A jelen állás szerint október 14-én érkezik a hazai mozikba az Elizabeth Gilbert önéletrajzi könyvén alapuló Ízek, imák, szerelmek /Eat, Pray, Love/ aminek főszerepében a romantikus filmekben remekül alakító Julia Roberts-et láthatjuk. A film Liz Gilbertről (Julia Roberts), egy sikeres nőről szól, akinek minden megadatott: férj, otthon, karrier. Liz azonban mégsem boldog, és rádöbben, hogy egész másra hivatott, így félredobja eddigi életét, és elindul világkörüli útra indul. A film Ryan Murphy (Kés/alatt, Glee) forgatókönyvével és rendezésében készül...

Érkezett egy új előzetes az Eat, Pray, Love című romantikus filmhez, melyet az a Ryan Murphy írt és rendezett, aki eddig főleg TV-sorozatok terén volt roppant sikeres (az ő nevéhez fűződik a Kés/alatt és a Glee is). A film Liz Gilbertről (Julia Roberts), a sikeres és szerencsés nőről szól, akinek minden megadatott: férj, otthon, karrier. Liz azonban mégsem boldog, és rádöbben, hogy egész másre hivatott. Így félredobja eddigi életét, és elindul egy világkörüli útra.

Julia Roberts új drámája, az Eat, Pray, Love, Elizabeth Gilbert 2006-ban kiadott memoárjainak feldolgozása. A film főszereplője egy boldog házasságban élő nő, aki éppen a terhességre készül, ám váratlanul rádöbben, hogy életét más mederbe kell terelnie, és egy fájdalmas szakítás után világkörüli útra indul.

Közösségi oldalak

16,344RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,819FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések

Tomb Raider trailer #2video