szerda, november 22, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Dumb and Dumber To"

Címke: Dumb and Dumber To

20 évvel az első kalandjuk után Dumb és Dumber, a két dilibogyó ( Jim Carrey és Jeff Daniels) újabb nagy utazásra szánja el magát - meg akarják keresni egyikük gyermekét, hogy rábeszéljék, adja oda sosem látott apjának az egyik veséjét...

Megérkezett az első trailer a Dumb and Dumber folytatásához, melyben Jim Carrey és Jeff Daniels visszatérnek Harry és Lloyd szerepébe. Az első előzetes is megérkezett a filmhez. Dumb and Dumber To-ban a két jóbarát egy újabb utazásra indul, hogy segítsenek Harry lányán, akiről korábban azt sem tudták, hogy létezik...

Már régóta tudjuk, hogy Lloyd Christmas és Harry Dunne, (Jim Carrey és Jeff Daniels) azaz Dumb és Dumber, a két dilibogyó újabb kalandos utazásra indul - a Dumb and Dumber to-nak van Twitter oldala is, amelyre most megérkezett az első hivatalos kép a filmből, az alábbi felirattal: "Lloyd és Harry visszatérnek egy újabb menetre" a #DumbTo november 14-től a mozikban"

Jeff Daniels nemrég Jimmy Fallon showműsorának a vendége volt, ahol elmondta, hogy a Dumb és Dumber folytatás forgatása szeptemberben veszi kezdetét. „Olvastam a forgatókönyvet, eléggé beteg. Jimmel középkorúak vagyunk benne és nem is próbálunk úgy viselkedni, mintha nem azok lennénk. Szóval középkorúak leszünk és még mindig igen hülyék vagyunk benne.” - mondta Daniels.

A Farrelly testvérek régóta mondogatják, hogy meg szeretnék csinálni a Dumb és Dumber – Dilibogyók folytatását. A második rész nélkülük készült el és nem is volt akkora siker, mint az 1994-ben bemutatott első felvonás. A rendeződuó sokáig egyezkedett a Warner stúdióval, végrehajtották a forgatókönyvön a kért változtatásokat, a költségvetést is lecsökkentették 30 millió dollárra, ráadásul Jim Carreyt és Jeff Danielst is megnyerték a filmhez.

Közösségi oldalak

16,230RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
250KövetőKövetés
24,249FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés