csütörtök, október 19, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Dredd 3D"

Címke: Dredd 3D

A francia plakát után nem kellett sokat várni A nyomorultak magyar forgalmazójára sem, már elő is állt a hivatalos magyar poszterével a filmnek. Szintén napvilágot láttak a Dredd 3D, A rajtaütés, a Gyilkos Joe, a Lánybúcsú és a Börni, az eszelős temetős poszterei is, minden bizonnyal hamarosan feltűnnek szerte az országban a reklámfelületeken. Irány a moziba be!

Magyar feliratos előzetest jelentetett meg a film honi forgalmazója a Dredd 3D-hez, és egyben ismét új premierdátumot kapott a film, amit január 17-én mutatnak be a hazai mozik. A lidércnyomásos jövőben tombol a bűnözés, bírók, rendőrök és ítéletvégrehajtók próbálják megvédeni az ártatlan polgárokat. Dredd bíró, a törvényesség elkötelezett híve mindent megtesz, hogy fenntartsa a rendet és a békét. A filmről Kenobi kritikáját ITT olvashatjátok!

A Lionsgate készített egy újabb színfalak mögött videót az amerikai mozikban már holnap vetítésre kerülő Dredd 3D-hez (Az előzőt ITT találjátok),ezúttal a Karl Urban és Olivia Thirlby által alakított utcai bírók ruházata és felszerelései kerülnek a középpontba, melyek nélkül igen nehézkesen tudnának érvényt szerezni a törvény erejének Mega City One kaotikus és bűnösökkel teli utcáin...

Egy remek, új jelenetekben gazdag színfalak mögött videó és egy vírusmarketing videó érkezett a Dredd 3D-hez, aminek már a magyar bemutatója ismert: 2012. október 11., ca. 3 héttel az USA premiert követően. Az első videóban Karl Urban, a főszereplő, valamint a staff több tagja is megszólal míg a második középpontjában a Slo-Mo, a Mega-City One utcáit elárasztó illegális drog áll, amely használóira a törvény teljes erejével sújtanak le a bírók.

Minden napra egy új TV Spot? Úgyl látszik, nyöszörögve beindult a Dredd 3D marketing gépezete. Aki még nem unja, annak itt az új Spot kerek egy perces, Judges névre hallgat, és baromi hangulatos lett. A szemfülesebbek pár újabb képet is elkaphatnak, lassítás rulez, imádjuk az akciókat teljes valójukban megcsodálni. Kiderülhetne már a hazai hivatalos premierdátum!

A Dreddhez érkezett egy új 30 másodperces TV Spot a Lionsgate-től. Hivatalos infónk - mióta a honi forgalmazó törölte az október 11-ét - még mindig nincsen a hazai premierről azon kívül, hogy október hónap. Leghamarabb az írek láthatják a filmet, szeptember 7-én, az amerikai mozik szeptember 21-től tűzik műsorra.

Mega City One egyike az átok sújtotta Föld egyik utolsó fennmaradt oázisának, utcáin azonban tombol a bűnözés, amivel a bírók, egy speciálisan kiképzett egység tagjai próbálja felvenni a küzdelmet, a törvény őrei és egyben végrehajtói is ők egyben. Dredd bíró (Karl Urban) az elit harcossá képzett utcai bírók között is a leghírhedtebb: semmitől sem riad vissza a béke és a rend fenntartása érdekében... © filmtrailer.h

Közösségi oldalak

16,140RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
248KövetőKövetés
23,766FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés
  • Sunikeee27: Úgy nézem ütős film lesz ez!
  • Tuhe: Megint egy hülye női akciófilm.Olyanokat kap, hogy egy elefánt is...
  • Balázs: Zsír, bár jó lenne, ha sokkal nagyobb ütemben jelennének meg a magyar...
  • Starlord: Az ébredő erő nagyon gyenge film volt. Egyik korábbi részhez sem...
  • Balázs: Remélem én is, hogy ezekből a párhuzamokból tanulnak, és képesek...
  • kompi: Köszi, megoldva (reméljük véglegesen).