vasárnap, december 2, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Disney"

Címke: Disney

A Disney végre megmutatja a rebootolt Oroszlánkirályát, amitől tényleg leesik az állunk! Teaser trailer.

A dzsungel könyve és A szépség és a szörnyeteg sikerén felbuzdulva a Disney alaposan rákapcsolt klasszikus a meséinek élőszereplős remake formában történő újrakészítésável - az elkövetkező bő fél évben három is a mozikba fog kerüli: novemberben elején érkezik a A diótörő és a négy birodalom, 2019. márciusában a Dumbo, májusban pedig az Aladdin remake, amihez most érkezett meg az első előzetes.

A Disney soron következő élőszereplős adaptációja a Dumbo lesz, ami jövő márciusban érkezik majd a mozikba, a rendezője pedig nem más, mint Tim Burton. Kíváncsian várjuk, vajon mennyire érezzük majd a klasszikus Disney köntös mögött a rendhagyó filmjeirők ismert direktor hatását - az első rövid teaser trailer inkább csak a hangulatot és a egyedi felvéteket, színeket rendeltetett bemutatni.

Amellett, hogy a Disney szép lassan egész Hollywood-ot felvásárolja, azért időnként még a klasszikus Disney-vonulaton is bemutat néhány filmet - ilyen például a jövő novemberben érkező A diótörő és a négy birodalom, amely E. T. A. Hoffmann jól ismert meséjének kicsit átdolgozott élőszereplős adaptációja.

016. április 15-én kerül a mozikba a Disney legújabb A dzsungel könyve adaptációja, amely egyfajta keveréke lesz az élőszereplős és a CGI animációs filmeknek - kizárólag a Neel Sethi által alakított Maugli lesz élőben jelen a vásznon, minden - és mindenki - más számítógépek által elevenedik meg benne. Szinkronhangok terén azonban nem lesz hiány a nagy nevekben

Craig Gillespie rendezte a Disney új sportfilmjét, a Million Dollar Arm baseball filmet, amelyben Jon Hamm játssza a főszerepet. Hamm egy jobb napokat megélt, leszállóágban lévő sportügynök, aki utolsó nagy dobásaként Indiába utazik, hogy egy reality show keretében ifjú reménységeket fedezzen fel. Vele tart a kötekedő természetű, de sasszemű nyugdíjas társa (Alan Arkin), aki két fiatalemberben fel is fedezi a tehetséget, bár egyikőjük sem ért a baseball-hoz. A sportügynök Amerikába hozza az ifjakat, akik még sosem léptek ki szülőfalujukból...

Egyre nagyobbra hízik, és egyre nagyobb szeletet hasít a film- és a játékiparból a Disney: 2006-ban 7 milliárd dollárért vásárolta meg a Pixar stúdiót, 2009-ben 4 milliárdért a Marvel-t, és a napokban került a tulajdonába a Lucasfilm - a legújabb hírek szerint ezzel sem áll le a felvásárlások sora, és a Stúdió következő kiszemeltje nem más mint a népszerű játékgyártó Hasbro, amely a Transformers, G.I. Joe és Csatahajó már megfilmesítésre került franchise-ok mellett a Dungeons and Dragons, Magic: The Gathering, My Little Pony, Monopoly, Ouija, Scrabble és számos más sikerjáték jogainak a tulajdonosa.

A Star Wars rajongók nagy része hosszú ideje szeretné, ha a digitalizálások és 3D-ben felújítások helyett inkább újabb részek készülnének a legendás sci-fi sorozathoz: tegnap sorsdöntő fordulat történt a franchise életében: a Disney a Pixar és a Marvel után a LucasFilm-et is megvásárolta - 4 milliárd dolláros áron, - a vezetője pedig Kathleen Kennedy lesz, aki eddig a cég alelnöke volt, szakmai tekintetben pedig Spielberg-gel egy szinten említhető producer. A tulajdonosváltással egy időben bejelentették a Star Wars: Episode VII-et is...

Papi visszatér, és kezdődhet a banzáj! A Gazdátlanul Mexikóban-t készítő stúdió meghív a barátság és a család legnagyobb ünnepére: indulhat a Gazdátlanul Mexikóban 3.!

Nemrég mi is szót ejtettünk róla itt a filmtraileren, hogy a Disney piros lámpát adott a Lone Ranger-projektjének, mivel a mozi rendezője, a Karib-tenger kalózai első három részét sikerre futtató Gore Verbinski kicsit elszállt a budget-vel, és a stúdió által betervezett 200 millió dollárt még megfejelte pár tízmillióval. Most kiderült, hogy mire fel ez a nagy költekezés!

A misztikus skót felföldön él Fergus király (Billy Connolly) és Elinor királynő lányukkal, Merida-val (Kelly Macdonald). A nyughatatlan királylány, aki egyben mesteri íjász, egy nap szembeszegül birodalmának egyik szent és sérthetetlen hagyományával, amivel hatalmas zavart okoz a királyságban. Hogy helyrehozza hibáját, Merinda egy öreg, bölcs asszony (Julie Walters) segítségét kéri, aki egy olyan küldetésre indítja a lányt, amely az egész felföld életét megváltoztatja...

Múlt héten írtunk már a Szörny Rt. második részének hivatalos angol címéről, most pedig egy új – sajnos nem túl örvendetes – hír érkezett: a film mozis bemutatója bő fél évet csúszni fog. A Disney bejelentette, hogy a Pixar alkotását nem 2012. november 2-án, hanem csak 2013. június 21-én kezdik el vetíteni a mozikban. A Monsters University elhalasztott premierje további mozgásokat okozott a tervekben, ugyanis a Disney előrehozta egy másik animációs filmjének bemutatóját a felszabadult dátumra.

Közösségi oldalak

16,315RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
27,374FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések

Aquaman-poszter