Címkék Ezekkel megcímkézve: "Devil"

Címke: Devil

Öt, társadalmilag korrekt módon összeválogatott ember reked valami liftben. Történik velük ez, meg az. Illetve ez se, meg az se, és egyikük az Ördög. Kénköves mennykövet ugyan nem lövell, nem is vérszomjas szörnyként aprítja áldozatait, hanem… Hopp, majdnem elszóltam magam, mivel ismét egy horrornak keresztelt aludttej, aminek esszenciáját legyilkolhatnánk két szóval. De nem, hagyjuk meg körömrágásuk naiv hitében reménykedők élvezetét! Intő figyelmeztetésként csupán a név szolgáljon mielőtt veszett hozsannába/hisztibe kezdenénk: M. Night Shyamalan...

Feliratos előzetes M. Night Shyamalan új horrorsorozatának felvezető filmjéhez, az Ördög /Devil/-hez: ezúttal ténylegesen magyar felirattal fognak játszani a magyar mozik is, 2010. november 18-tól, egy hónappal az USA premiert követően. A film egy csapat liftben rekedt emberről szól, ami akár hétköznapinak mondható helyzet is lehetne, azonban az események ijesztő fordulatot vesznek, amikor kiderül, egyikük maga az Ördög.

Két TV spot érkezett a Devil című filmhez, melyet M. Night Shyamalan cége, a The Night Chronicles készített. A szeptember 17-én a mozikba kerülő alkotás egy csapat emberről szól, akik csapdába esnek egy liftben, és hamarosan rádöbbennek, hogy egyikük nem más, mint maga az ördög. A filmet Drew és John Dowdle rendezték, és természetesen Shyamalan az egyik producer.

Két poszter érkezett tegnap: az egyik M Night Shyamalan Devil című thrillere, aminek már előzetesét is megnézhetjünk, és lényegében egy liftben játszódik az egész, a bentragadt társaság egyik tagja pedig maga az ördög, a másik pedig Joaquin Phoenix színészből rapperré válásának története, amit Casey Affleck rendezésében mockumentary műfajban, azaz humoros, ál-dokumentumfilmként láthatunk. Shyamalan filmje szeptember 17-én, Casey Affleck-é pedig szeptember 10-én kerül bemutatásra az Egyesült Államokban.

M. Night Shyamalan (Az utolsó léghajlító) nemrég létrehozott egy produkciós társaságot The Night Chronicles néven, ami abbból a célból jött létre, hogy Shyamalan saját, eredeti elképzelései alapján fejlesszen mozifilmeket. Az első ebből a sorból a Devil, amiről ciklus nyitófilmjeként készül, és az Universal Pictures forgalmazásában szeptember 17-én mutatják be a mozik. Az alábbiakban már nézhető hozzá a trailer. A sztori lényegében annyi, hogy egy csapat ember (köztük egy nemrég rehabilitált alkoholista gyilkossági nyomozó) csapdába esik egy liftben, és hamarosan rádöbbennek, hogy egyikük nem más, mint maga az ördög.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,487RajongókTetszik
1,472Feliratkozó+1
244KövetőKövetés
20,598FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
 • Dante: Akit érdeke Mike Mignola a hibás hisztis kisgyerek ként összeveszett...
 • Infiniti vór: Szerintem ami nem megy, azt nem kellene erőltetni…
 • adikas21: Az első rész a beteg rendezőpáros dacára kiemelkedően megállta a...
 • adikas21: Ne foglalkozzon ilyen ostoba filmekkel, tartsa a szintet. Jöhet a...
 • Ganta: “a zárójelenetben láthatjuk azt is, ahogy a Mátrix...
 • Tibo: Majd meglátjuk, de az biztos hogy érdekes lenne az 1800-as évekbeli...
 • Népszerű bejegyzések

  keanu-reeves-matrix

  the-batman

  Uncharted-film