szombat, január 20, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Deadpool"

Címke: Deadpool

2018-ban igencsak el lesznek kényeztetve az X-men rajongók, ugyanis 3 film is a mozikba kerül az univerzumból: az Új mutánsok április 3-án, a Deadpool 2 június 1-jén és végül A sötét főnix ( X-Men: Dark Phoenix) november 2-án.

Tegnap volt a két hónapos "évfordulója" a Deadpool premierjének, és ennek örömére az MTV közzétett egy, a végleges mozifilmből kivágott jelenetet, amelyben Wade Wilson (Ryan Reynolds) az új Deadpool kosztümében teszi próbára újonnan szerzett képességeit.

Még a legoptimistább várakozásokat is felülmúlt a hétvégén bemutatott Deadpool film - a 3 napos hétvégén Amerikában 135 millió dolláros bevételt hozott, amivel jópár eddigi rekordot felülírt. A legjobb korhatáros (R-rated) nyitóhétvége rekordját eddig a Mátrix - Újratöltve tartotta 91,7 millióval, korhatáros képregényadaptációk tekintetében pedig a 300 volt a bajnok 70,8 millióval - mindketten búcsút inthetnek a címnek.

A Deadpool véres, vicces és magasan tesz arra, hogy más hősök miként építették fel a brandjüket. Ezt pedig mi elképesztően élvezzük majd.

A szuperhősök korát éljük, de vár még néhány meglepetés. Wade Wilson (Ryan Reynolds) a különleges erőknél szolgált, azután zsoldos lett. Egy furcsa, alig legális kísérlet eredményeképpen a szervezete meghökkentő képességekre tett szert: hihetetlenül gyorsan meggyógyul, bármi baj éri. De nem ez az egyetlen fegyvere: őrült, gonosz humora is van – és nem fél használni. A szupererős ember, aki a valóságból átlépett a hősök birodalmába, most élete legnehezebb háborújába indul: bosszút akar állni azon az emberen, aki egykor majdnem tönkretette őt.

A legtöbb stúdió komoly erőfeszítéseket tesz érte, sőt akár komplett jeleneteket is kivág/újraforgat a filmjéhez, hogy az MPAA véletlenül se tegye azt az R-Rating, azaz a 17 éven aluliaknak csak szülői felügyelettel megtekinthető kategóriába - jellemzően csak a kemény thrillerek, horrorfilmek, illetve a kifejezetten szexuális tartalomra bazírozó filmek kapják meg ezt a kategóriát.

Egy 12 napos felvezetés után Karácsonyra érkezett meg a Deadpool új előzetese, méghozzá az elsőhöz hasonlóan rögtön kettő, egy korhatáros és egy korhatár nélkül megtekinthető.

"A nagy erő nagy felelősséggel is jár." Minden képregényrajongó ismeri az ominózus szlogent, amit egyfajta örök igazságnak is felfoghatunk - a képregényekből a vászonra került szuperhősök eddigi történetében nem is nagyon találkozhattunk olyan karakterrel, amely ne szembesült volna a komor ténnyel, hogy a tetteknek bizony következményei is vannak. Deadpool azonban pont leszarja a következményeket.

A 20th Century Fox végre elérhető tette a jövő februárban mozikba kerülő Deadpool korhatáros előzetesét, ami a Comic Con-ról rossz minőségű, telefonos változatban korábban már kiszivárgott. A Marvel legfurább antihőséről készült film középpontjában egy Wade Wilson (Ryan Reynolds) nevű speciális kiképzést kapott zsoldos áll, aki egy kísérleti kezelésen átesve hihetetlen képességekre, köztük extrém regenerációs képességre tesz szert.

A képregényes világ hemzseg a befejezetlen csatáktól - az egyik ilyen Wolverine és Deadpool harca, amely a 2009-es X-men kezdetek: Farkas-ban ugyan előbbi győzelmével zárult, ám ez leginkább a körülményeknek és Wolverine külső segítségének tudható be. Most, hogy a Deadpool mozifilm is a küszöbön van, egyre többen kíváncsiak rá, vajon lesz-e alkalma revansot venni a piros ruhás mutánsnak? Hugh Jackman egy nemrég adott interjúban elárulta, hogy teljesen nyitott rá, hogy újra ringbe szálljon Ryan Reynolds karakterével.

A 2009-es X-men kezdetek: Farkas óta rendszeres forrása a pletykáknak a Deadpool spin-off, most azonban végre a 20th Century Fox hivatalosan is bejelentette, hogy készülőben van a projekt. A filmet strong>Tim Miller rendezi és 2016. február 1-jén kerül a mozikba. Ryan Reynolds visszatérését nem erősítették ugyan meg, de szinte biztosra vehető, a színész ugyanis adott egy rövid interjút....

gyelőre nem tiszta, hogyan került ki (Egyesek Ryan Reynolds-szot vélik a forrásnak, mások magár a 20th Fox vezetőit) de tény és való hogy már közel egy napja kint van a világhálón egy akciódús tesztjelenet a készülőfélben lévő Deadpool filmből. A stúdió szemlátomást nem nagyon töri magát, hogy töröltesse, így hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy valóban egy "éles tesztről" van, azaz kíváncsiak rá, hogyan fogadják a rajongók a látottakat...

Közösségi oldalak

16,346RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,792FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések

video

Tomb Raider trailer #2video