szerda, január 17, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "David Ayer"

Címke: David Ayer

Forr az internet a mai nappal már a mozikban is látható Suicide Squad körül, ami David Ayer magyarázkodása ellenére egyre inkább úgy tűnik, hogy a remekül összevágott előzetesek és az érdekes karakterek ellenére valóban egy értelmetlen katyvaszparádé lett.

Elkapták őket, és mindenre hajlandóak, hogy újra kiszabadulhassanak. Egy titkos állambiztonsági szervezet, az A.R.G.U.S. összefogdosta a gonosz szuperhősök leggonoszabbjait, és különleges börtönökben helyezte el őket: úgy, hogy semmiképpen ne szökhessenek meg. A Cég saját maga akarja szélesre tárni a zárkaajtókat.

Pénteken töltötte be Batman ikonikus ellenfele, Joker a 75. "életévét", és nem mindennapi módon köszöntötte David Ayer, a Suicide Squad rendezője a képregény antagonistát: felfedte Joker legújabb fizimiskáját, amit Jared Leto előre borítékolhatóan eszement alakításában láthatunk majd. A film bemutatója még messze, majd csak jövő nyáron tekinthetjük meg, a forgatása Torontóban már elkezdődött, ahonnan mindenféle rossz minőségű lesifotó már érkezett az extravagánsan átmaszkírozott Jared Leto-ról, de ez az első hivatalos kép, amin Jokert teljes őrületében látható.

1945. áprilisa, a II. világháború zárófejezetéhez érkezett. A szövetséges csapatok már az utolsó műveleteket végzik az Európai hadszínéren, amikor egy harcedzett őrmester, Wardaddy (Brad Pitt) Sherman tankjával és annak 5 fős legénységével egy halálos küldetésre indul az ellenséges vonalak mögött. Kétségbeejtő túlerővel szemben és a munícióból kifogyva készülnek hősies erőfeszítések árán egy utolsót döfni a náci Németország szívébe.

A film középpontjában egy elit drogelhárító osztag áll, akik kirabolják egy drogkartell titkos búvóhelyét, majd a zsákmányolt pénzt elrejtik, hogy amikor elül a por az ügy felett, elosszák egymás között. Amikor azonban a csapat tagjai egymás után kezdenek elhullani, senki sem tudja, hogy a drogbárók bosszújáról van szó, vagy saját bajtársaik egyike nem akar osztozkodni…

A Columbia Pictures végre bemutatta az első teljes előzetesét David Ayer író-rendező epikusnak ígérkező háborús filmjéhez, valamint egy, a főszerepet játszó Brad Pitt-et középpontba helyező poszter is napvilágot látott. A filmet október 24-én a britek láthatják először, magyar bemutatóról egyelőre nem szól a fáma. A Fury remek szereposztással bír, Pitt mellett Shia LaBeouf, Logan Lerman (á lá Percy Jackson) és az egyre felkapottabb Jon Bernthal is feltűnik benne.

Íme, az első kép Brad Pitt és Shia LaBeouf közös világháborús akciófilmjéből, a 2014. november 14-én bemutatásra kerülő Fury-ból. A filmet Az utolsó műszak rendezője, David Ayer írta és rendezte, úgyhogy ajánlott darabnak tűnik így elsőre. A Fury története a II. világháború legvégén, 1945. áprilisában játszódik.

David Ayer, Az utolsó műszak alkotója a Fury II. világháborús akció-thriller előkészületein dolgozik. Brad Pitt után Shia Labeouf csatlakozott a filmhez, majd Logan Lerman is leszerződött a filmre. Ha esetleg valakinek kétségei lennének a két ifjú színész miatt le kell szögezni, hogy a rendező tudja hogyan hozza ki színészeiből a maximumot, így semmi ok az aggodalomra.

A QED International 1 millió dollárt szurkolt le David Ayernek a Fury forgatókönyvéért, Az utolsó műszak készítője ezen felül még azt is kiharcolta, hogy a rendezést is rábízzák (amiért újabb milliók üthetik a markát). Úgy tűnik, hogy a főszereplő Brad Pitt lesz, akire ráférne már egy igazi kasszasiker. A történet 1945-ben játszódik, a náci rezsim a végét járja és a német haderőket is visszaszorítják...

Az őrjárat vége középpontjában két zsaru áll, akik Los Angeles legveszélyesebb részén járőröznek, és agresszív magatartásuk miatt gyorsan a figyelem középpontjába kerülnek. A hatókörükön kívül eső drogkartell után nyomoznak, s így célpontokká válnak. A filmet David Ayer rendezte, aki korábban a Nehéz idők és Az utca királyai filmjeivel már magasra tette a lécet, nem beszélve forgatókönyvíróként jegyzett Kiképzésről. A rendőrök, bandatagok és a járókelők kézikamerái, a járőrkocsiban elhelyezett kamera és térfigyelő kamerák felvételei...

Közösségi oldalak

16,341RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,765FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés