szerda, november 22, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Csillagok között"

Címke: Csillagok között

Csütörtöktől látható a mozikban Christopher Nolan legújabb filmje, a Csillagok között. Nolan sci-fije a hasonló hollywoodi alkotásokhoz képest valóban tudományos alapokon nyugszik, azonban az emberiség megmentését háttérbe szorítja a mély családi és emberi dráma, melyben a Nolan-fivérek tükröt tartanak elénk. Lám, ezek vagyunk mi, emberek: bátrak, hősiesek, gondoskodók, ugyanakkor kicsinyesek és önzőek. Ez a mozi tényleg rólunk, nekünk szól. A tudományos-fantasztikum itt kezdődik! Nolan újabb remekművet alkotott.

Féreglyuk, űrutazás, egy maroknyi kalandor és egy rakás filmsztár - két héttel a mozibemutató előtt továbbra is keveset lehet tudni Christopher Nolan Csillagok között filmjéről. A harmadik előzetes szinkronos változata is megérkezett. Hivatalos szinopszis: Az emberiség tönkretette a Földet. A bolygó egyre pusztul, a készletek kiapadóban, az emberek pedig felkészülhetnek a legrosszabbra...

A Paramount Pictures útjának eresztette az utolsó előzetest is Christopher Nolan november 6-án mozikba kerülő Csillagok között filmjéhez - sok újdonságot nem tettek bele az eddigiekhez képest, de a hangulat továbbra is magával ragadó. Bár már csupán egy hónap van hátra a bemutatóig, továbbra is ügyeltek rá, hogy senkinek ne legyen pontos képe róla, vajon mi vár rá az előadásra beülve.

A napokban több poszter is napvilágot látott Christopher Nolan sokak által várt, és még mindig rengeteg kérdés felvető sci-fi-jéhez, a Csillagok között-höz. Valamit biztos nagy tud az öreg, hiszen a Feláldozhatók 3-mal ellentétben nem hogy maga a film, de még a sztori részletei sem kerültek nyilvánosságra - bízzunk benne, hogy a sok titkolózás november 6-án meghozza a gyümölcsét.

Egy csapat felfedező egy féreglyuk segítségével teljesen új módszert talál az űrutazásra, ami által eddig elérhetetlennek tűnő csillagok is karnyújtásnyira kerülnek az emberiségtől.

Bár a konkrét űrutazásról és a tartalomban említett, akár az emberiség végét jelző katasztrófáról sem kerülünk képbe, minden esetre megérkezett a teljes trailer Christopher Nolan Csillagok között című sci-fi-jéhez, ami az idei ősz egyik legvártabb filmje. Mint tudjuk, az emberiség számára drasztikus változást hoz egy felfedezés, amellyel féreglyukak segítségével forradalmasítja az űrutazást, és egycsapása elérhetővé válik számunkra az egész galaxis..

A Paramount Pictures elkészítette az első poszter Christopher Nolan magyar nyelven Csillagok között címen bemutatásra kerülő Interstellar sci-fi-jéhez, melynek fő szerepeiben Matthew McConaughey, Anne Hathaway és Jessica Chastain lesz látható. A plakáton az elég titokzatos "Az emberiség a Földön született. Ez azonban nem azt jelenti, hogy itt is hal ki." felirat áll.

Csillagok között lett a magyar címe Christopher Nolan Interstellar című új sci-fi-jének, és bár az egészen pontos dátum még nem ismert, a hazai forgalmazó szerint novemberben, azaz az amerikai premier környékén kerül a hazai mozikba is. Az első előzetes - teaser trailer, sokat nem mutat - szinkronos változata is elkészült.

Közösségi oldalak

16,233RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
250KövetőKövetés
24,248FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés