Címkék Ezekkel megcímkézve: "Csillagkapu"

Címke: Csillagkapu

Rengeteg egykori rajongó ujjongott fel, amikor idén nyáron végre megerősítésre került, hogy Roland Emmerich egy újabb Csillagkapu trilógiát (reboot-ot) fog készíteni, sajnos azonban úgy néz ki, a dolog nehezebben áll össze, mint elsőre gondolták.

Ritka eset, hogy egy filmből készült tévésorozat nagyobb sikert arat az eredeti alkotásnál, a Csillagkapu franchise-nál azonban mindennél ékesebben beszél az, hogy 10 éven keresztül vetítették a tévék az első filmet követően készült Stargate SG-1 sorozat, majd további 5 évadon keresztül adták az első spin-off-ját, a Stargate Atlantis-t, és végül 2 évadot megélt még a 2. spin-off is, a Stargate Universe is.

Hivatalosan is bejelentették, hogy az MGM és a Warner Bros. közös produkciójában, Roland Emmerich-el (rendező) és Dean Devlin-nel (producer) a fedélzeten újra forogni kezd majd galaxisokat összekötő Csillagkapu. Az 1994-es film rebootja az elképzelések szerint egy trilógiában fog testet ölteni. Emmerich és Devlin, (akik az eredeti filmet is készítették) az alábbi nyilatkozatot tették:

Roland Emmerich 1994-es Csillagkapu filmje egész jól szerepelt a mozikban, ám valamiért mégsem kapta meg a zöld utat a folytatás - helyette érkezett azonban egy tévésorozat, amely 10 évadon keresztül a sci-fi rajongók egyik kedvenc műsora volt. DVD-re még érkezetek időközben filmek, azonban ezekhez már semmi köze nem volt Emmerich-nek. A rendező állítása szerint mindig is trilógiát szeretett volna csinálni a filmből, ám ezt nem sikerült megvalósítania...
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,507RajongókTetszik
1,472Feliratkozó+1
243KövetőKövetés
20,627FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

Népszerű bejegyzések

the-batman

Hellboy-3-vege

keanu-reeves-matrix

Uncharted-film