kedd, január 23, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Csillagainkban a hiba"

Címke: Csillagainkban a hiba

Az elmúlt időszakban röppent fel a hír, hogy az Universal Pictures megszerezte Anne Rice teljes Vámpírkrónikák regénysorozatának - a már meglévő és a jövőbeli regényeknek is - a megfilmesítési jogait. A regényfolyam első kötetét még a Warner Bros. filmesítette meg 1994-ben, s az azóta már kultikussá vált Interjú a vámpírral című romantikus horrorfilmet Tom Cruise és Brad Pitt főszereplésével a legjobb filmes regényadaptációk közé sorolhatjuk. A 8 évvel később bemutatott folytatás, A kárhozottak királynője, amelyben a címszerepet a népszerű amerikai énekesnő, Aaliyah játszotta...

Óriási sikert aratott a nyitóhétvégéjén a Shailene Woodley főszereplésével készült Csillagainkban a hiba filmdráma, a MozICom jóvoltából pedig most kettő darab, 1 pólót és 1 db szilikon karkötőt tartalmazó filmes csomagot nyerhetnek a film rajongói (képek a linkek alatt).

Meglepő eredményt hozott ez a mozis hétvége a tengerentúlon, első helyen debütált John Green regényadaptációja, a két balsorsú ifjú szerelméről szóló Csillagainkban a hiba, romantikus filmhez képest megdöbbentően nagy bevételt elérve, míg Tom Cruise nevével fémjelzett sci-fi akció, A holnap határa - megjegyzem, szintén regényadaptáció, Szakurazaka Hirosi tollából -, csak a harmadik helyen volt képes megvetni a lábát, a 30 millió dolláros bevételi határ alatt. A dobogó második helyén az előző héten kitűnően teljesítő élőszereplős Walt Disney film, a Demóna végzett Angelina Jolie főszereplésével.

Júniusban láthatjuk ismét szélesvásznon a Veronica Roth-regényadaptáció, A beavatott főszerepével végleg befutott Shailene Woodley-t, akiről mi már a George Clooney nevével fémjelzett Utódok kritikájában (itt olvasható!) megjegyeztük, hogy nagy dolgokra lesz hivatott. A színésznő új filmjében ezúttal nem akcióhősnői szerepkörben lesz látható, hanem ismét a drámai vénáját domborítja a vásznon, amit mi már nagyon várunk. A film magyar feliratos előzetesét tekinthetitek meg!

Hazel Grace (Shailene Woodley) és Gus (Ansel Elgort) kamaszok, és sok mindenben hasonlítanak egymásra: a furcsát jobban szeretik az átlagosnál, ötletesen, szellemesen, felelőtlenül akarnak élni, és vonakodva, de beletörődnek, hogy az egymás iránt érzett szerelmük egészen új, különös utakra sodorja őket. Kapcsolatuk rendkívüli. Többek között azért, mert a súlyos rákbetegek önsegítő csoportjában ismerkednek meg; a lány elválaszthatatlan társa egy vontatható kis oxigénpalack, a srácnak pedig már amputálni kellett a lábát.

Közösségi oldalak

16,343RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,817FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések

Gringo-2

Tomb Raider trailer #2video