Címkék Ezekkel megcímkézve: "Csapda"

Címke: Csapda

Dwayne Johnson ködös pankrátori múltjába vesző „lánykori” neve – The Rock – még mindig hitelesnek hat, hiszen ránézésre nyilvánvaló, hogy müzli helyett vasszöget szór a reggeli kakaójába, a kókuszdiót a könyökhajlatával töri föl, s létra nélkül képes kimeszelni a belvárosi polgári lakások plafonjait. Legújabb filmjében ezúttal tizennyolc keréken gördül be a mozivászonra, s az akció, a thriller és a drámai zsánerfilmek vonásait is mind magán viselő produkció esetében csupán az a kérdés, hogy a készítőknek sikerült-e megfelelő arányban keverniük a műfajokat?

2013. március 7-én a Big Bang Media forgalmazásában érkezik hozzánk Dwayne "The Rock" Johnson legújabb - megtörtént eseten alapuló - Csapda címet kapott filmje, aminek az előzetesét immár magyar szinkronnal is megnézhetitek. A cikk elején a magyar posztert találjátok a korhatárjelzéssel: 16.

Egy fiút csőbe húznak, és 10 év börtönbüntetést kap drogkereskedelemért. Apja (Dwayne Johnson) mindent elkövet, hogy tisztára mossa fia nevét, így elvállalja azt is, hogy beépül a helyi kábítószermaffiába, és rács mögé juttatja annak vezetőjét... © filmtrailer.hu
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,477RajongókTetszik
1,472Feliratkozó+1
244KövetőKövetés
20,592FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés