péntek, január 19, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Családi üzelmek"

Címke: Családi üzelmek

Széles válaszékból szemezgethettek az amerikai mozinézők a hétvégén, és a négy új premier premierfilm közül a legtöbben Neill Blomkamp új filmjére, az Elysium – Zárt világ-ra voltak kíváncsiak. A film 30,4 milliós bevétele sajnos elmaradt a stúdió várakozásaitól (remélték, hogy legalább 37,7 milliót, a District 9 nyitóhétvégéjét eléri), és a magas, 115 millióra rúgó költségek miatt szükség lesz a nemzetközi bevételekre is, hogy végül nyereségessé váljon az alkotás.

Augusztus 22-én rajtol nálunk a Családi üzelmek, ami Amerikában már szerdán elkezdte diadalmenetét, a kezdőnap 7 millió dollárt kalapozva össze. Amíg hozzánk is elér a kritikusok által annyira nem komált, Jennifer Aniston testét reklámozó film, addig itt a magyar szinkronos előzetese a hazai forgalmazó jóvoltából.

Amerikában két új bemutató nem várta meg a hétvégét, az Elysium – Zárt világ és a Repcsik holnap startol el, de a Percy Jackson folytatása és a Családi üzelmek tegnap, szerdán kezdett. A fantasy-t és a vígjátékot sem rajongták körül a kritikusok és a nézők sem zengtek ódákat ezen filmekről.

Az R kategóriás Családi üzelmek 7 millió dollárt szedett össze 3260 moziból, így várhatóan vasárnapig úgy 35-37 millió dollárt hozhat a film,

Augusztusban összeáll az eszményi család, a drogdíler "apuka", a sztriptíztáncos "anyuka", a csavargó "nagylány" és a lúzer "nagyfiú" személyében. Jennifer Aniston bebizonyítja nekünk, hogy a negyvenedik év nem az a vízválasztó, ami után egy nő ne lehetne büszke a testére, a mi nyálcsorgató nagy örömünkre. Amíg odaérünk, itt van néhány tévéreklám, amivel kedvet igyekszenek csinálni nekünk ehhez a kacagtatóan mulatságos road-movie-hoz!

A héten szép lassan, egyesével érkeztek a karakter poszterek az augusztus 22-én mozikba kerülő Családi üzelmek vígjátékhoz, tegnap pedig az utolsó darab is megérkezett a sorozatból, így teljes a "család": David (Jason Sudeikis), a drogdíler apuka, aki összeverbuválja a mondvacsinált családot, hogy visszaszerezze Mexikóból az ellopott marihunáját, Rose (Jennifer Aniston), egy volt sztriptíztáncosn, a szökevény Casey (Emma Roberts) és a szűz Kenny (Will Poulter).

Közösségi oldalak

16,345RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,785FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések

sicario-2-soldadovideo

a-felaldozhatok-4-hirek