hétfő, szeptember 25, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Coen testvérek"

Címke: Coen testvérek

Öt új poszter érkezett A félszemű /True Grit/ című film remakejéhez, melyeken bemutatják a legfőbb karaktereket: Mattie-t (Hailee Steinfeld), Cogburn-t (Jeff Bridges), LeBoeuf-t (Matt Damon) és Chaney-t (Josh Brolin). A filmet a Coen testvérek (vagyis Ethan és Joel) rendezték, és még az idei év végén, december 22-én mutatják be az amerikai mozik. Tartalom: A 14 éves Mattie Ross édesapját hidegvérrel megölte a gyáva Tom Chaney, a kislány pedig úgy dönt, igazságot szolgáltat. Egy iszákos, félszemű rendőrbírót, Rooster Cogburn-t béreli fel a feladatra...

Bármennyire nem tűnik annak a poszter nyomán, de ez most "véresen" komoly. Az elkövetője pedig, Kína első számú rendezője, az a Zhang Yimou, akinek a nevéhez a Hős, a Repülő tőrök klánja és az Aranyvirág átka említhető a 2008-as pekingi olimpia megnyitója és záróünnepsége mellett. Ezúttal nem Amerikát ihlették meg egy remake erejéig, hanem az amerikai Coen testvérek 1984-es Véresen egyszerű című film noir elemeket nem nélkülöző alkotását vette alapul Zhang.

A Coen testvérek új filmje ismét remek szórakozást ígér minden korosztály számára. 1967-et írunk és Larry Gopnik (Michael Stuhlbarg), a középnyugati egyetem fizika professzora éppen most tudta meg, hogy felesége elhagyja őt - ráadásul éppen egy kollégájával jött össze, akire Larry amúgy is féltékeny volt. Larry haszontalan testvére nála alszik a kanapén, fia lóg az iskolából és komoly magatartásbeli gondok vannak vele, lánya pedig lopja a pénzt a pénztárcájából.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

16,090RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
246KövetőKövetés
23,451FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Balázs: hm, ígéretes
  • kompi: 2019, sry.
  • KendiGabi: 2010?
  • Kargarosz: Remélem összejön Bessonnak.
  • LacaPaca: A film igen is jó, bőven hozza az elvárható szintet. A könyv...
  • zsolt: Gratulálok,hogy ilyen filmet nem lehet sehol meg találni!!!!!