vasárnap, május 28, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Coen testvérek"

Címke: Coen testvérek

Öt új poszter érkezett A félszemű /True Grit/ című film remakejéhez, melyeken bemutatják a legfőbb karaktereket: Mattie-t (Hailee Steinfeld), Cogburn-t (Jeff Bridges), LeBoeuf-t (Matt Damon) és Chaney-t (Josh Brolin). A filmet a Coen testvérek (vagyis Ethan és Joel) rendezték, és még az idei év végén, december 22-én mutatják be az amerikai mozik. Tartalom: A 14 éves Mattie Ross édesapját hidegvérrel megölte a gyáva Tom Chaney, a kislány pedig úgy dönt, igazságot szolgáltat. Egy iszákos, félszemű rendőrbírót, Rooster Cogburn-t béreli fel a feladatra...

Bármennyire nem tűnik annak a poszter nyomán, de ez most "véresen" komoly. Az elkövetője pedig, Kína első számú rendezője, az a Zhang Yimou, akinek a nevéhez a Hős, a Repülő tőrök klánja és az Aranyvirág átka említhető a 2008-as pekingi olimpia megnyitója és záróünnepsége mellett. Ezúttal nem Amerikát ihlették meg egy remake erejéig, hanem az amerikai Coen testvérek 1984-es Véresen egyszerű című film noir elemeket nem nélkülöző alkotását vette alapul Zhang.

A Coen testvérek új filmje ismét remek szórakozást ígér minden korosztály számára. 1967-et írunk és Larry Gopnik (Michael Stuhlbarg), a középnyugati egyetem fizika professzora éppen most tudta meg, hogy felesége elhagyja őt - ráadásul éppen egy kollégájával jött össze, akire Larry amúgy is féltékeny volt. Larry haszontalan testvére nála alszik a kanapén, fia lóg az iskolából és komoly magatartásbeli gondok vannak vele, lánya pedig lopja a pénzt a pénztárcájából.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,767RajongókTetszik
1,410Feliratkozó+1
247KövetőKövetés
21,299FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • István: Nekem igazából egy nagy csalódás akárhogyan is nézem a nagy...
  • Hiroshi: Jovovich-al vagy anélkül, sehogy sem kell ide reboot…...
  • Kovács Béla: Fáj neki, szomorú…
  • Ganta: Ha neked nem, akkor az téged jól jellemez… (ha már...
  • Gabor1981: És ez neked fáj?
  • becsi gergo: Számomra nem lett olyan gyenge, mert hozta azt a feelinget hogy...